Yardım Noctua fanları nerden bulabilirim?

ben set halinde almıştım max ve pro serisi var kasam siyah olduğu için full siyah almıştım ama argb destekli ürünleride var max serisi hem performans hem sessizlik ile ön plana çıkıyor biraz tuzlu pro serisi performans var ama ses konusunda max kadar başarılı olduğunu söyleyemem normal bir kullanıcıyı kesinlikle üzmez hem noctua serisine göre daha ucuz
bunu buldum cfm değeri olarak en iyisi bu var sanırım sessiz çalışır mı acaba kasa için değil kule tipi soğutucu için alıcam 2 tane veta 3 tane. soğutucumda 2 fan var fan takma telinden bulursam alır 3. yü de takarım

arctic deneyimim olmadı lian li den memnunum en iyisi değil ama iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nasıl getiricen hocam
Babam avrupada tır şöförlüğü yapıyor hocam her hafta düzenli olarak gidip geliyor ona getirtebilirim

arctic deneyimim olmadı lian li den memnunum en iyisi değil ama iyi

nasıl getiricen hocam
arctic bionixlerin sesi yüksek devirlerde garip bi sinek vızıltısı gibi oluyor ama diğer fanlara göre daha düşük desibelli

ben set halinde almıştım max ve pro serisi var kasam siyah olduğu için full siyah almıştım ama argb destekli ürünleride var max serisi hem performans hem sessizlik ile ön plana çıkıyor biraz tuzlu pro serisi performans var ama ses konusunda max kadar başarılı olduğunu söyleyemem normal bir kullanıcıyı kesinlikle üzmez hem noctua serisine göre daha ucuz
max serisinde sanırım argb yok, pro serisine yöneleceğim gibi duruyor. noctua ile 2.5dB gibi bir ses farkı var sanırım

arctic bionixlerin sesi yüksek devirlerde garip bi sinek vızıltısı gibi oluyor ama diğer fanlara göre daha düşük desibelli
pro serisini alıcam sanırım ya 3 tane takıcam kule tipine

max serisinde sanırım argb yok, pro serisine yöneleceğim gibi duruyor. noctua ile 2.5dB gibi bir ses farkı var sanırım
rgb aramıyorum şükür 950tl bi tık tuzlu tek fana ama amaç kalite umarım pişman etmez

pro serisini alıcam sanırım ya 3 tane takıcam kule tipine

rgb aramıyorum şükür 950tl bi tık tuzlu tek fana ama amaç kalite umarım pişman etmez
Umarım etmez hocam şimdiden hayırlı olsun

Soğutucu zalman kule tipi var tam aklımda değil 120mm veya 100mm olması lazım. Sıvı soğutma ile değiştirme planım var zaten cuma günü ekran kartı değişeceğim kasada tek siyah kalan parça ram,işlemci soğutucu ve egzoz fanı oluyor hocam. Değişmesem bile işlemci için noctua kullanabilirim fakat bütün kasayı noctua ile yapmak görüntü açısından içime sinmiyor. Dediğiniz gibi nzxt stok fanları çok sesli oluyor bazen bunu daha önce birisi demişti ve sonrasında rahatsız etmeye başladı beni de. Teşekkürler tavsiye için bir de son olarak Arctic mi yoksa lian li mi önerirsiniz?

Hocam bu arada düşünür müsünüz bilmiyorum fakat güven vs. anlaşabilirsek dilediğiniz noctua fanı getirtebilirim eğer forumda da yasak değilse.
karar veremedim 3 model var pwm ve cfm değerleri arasındaki ilişkiyi bilmiyorum pek

Hocam selamlar, üstteki yorumların tamamını okuyamadım. Sessizlik konusunda noctua > be quiet > arctic şeklinde gelir. Tabi modelden modele değişmekle birlikte. Üç markanın da ürünlerini kullandım. Noctua A12x25'ler efsane. Sesini duymazsınız bile. Be Quietların bazı modelleri de noctua'nın hemen arkasından gelir. Arctic P12'ler de fiyat performanstır.

Hem çok para vermeden hem de ortalama bir fan istiyorsanız amazon üzerinde noctua nf-p12'ler var. Sanırım 1300 rpm maksimum devri var. Fena değildir. Hem de noctua'nın kendisi satıyor. Tahmini 700-800 arasına alırsınız. Ya da Arctic P12'lere yönelebilirsiniz.

Ya da sahibinden üzerinden uygun yollu be quiet ya da arctic kovalayabilirsiniz.

Fiyatı da göze alarak her ne kadar fark 50₺ de olsa soğutma konusunda 4cfm daha önde olmasından dolayı max en mantıklısı gibi duruyor. Fan başına da çok olmasa da 50₺ cebine kalır hocam

ilk link 56cfm olarak gözüküyor. cfm değeri en iyi olan 81.04cfm ile max pro ise 77cfm. hepsi de pwm destekli olması lazım zaten hocam. Ses ilişkisini bulamadım ama
yapay zekaya ayrıntılı sordum ve kıyasladım işlemcimi ve kule tipinde kullanacağımı göz önünde bulundurduğunda en sessizinin p12 pwm olacağını ama 7800x3d için yetersiz kalacağını en iyi seçeneğin max modeli olduğunu belirtiyo ondan çekiyorum 2 tane

Hocam selamlar, üstteki yorumların tamamını okuyamadım. Sessizlik konusunda noctua > be quiet > arctic şeklinde gelir. Tabi modelden modele değişmekle birlikte. Üç markanın da ürünlerini kullandım. Noctua A12x25'ler efsane. Sesini duymazsınız bile. Be Quietların bazı modelleri de noctua'nın hemen arkasından gelir. Arctic P12'ler de fiyat performanstır.

Hem çok para vermeden hem de ortalama bir fan istiyorsanız amazon üzerinde noctua nf-p12'ler var. Sanırım 1300 rpm maksimum devri var. Fena değildir. Hem de noctua'nın kendisi satıyor. Tahmini 700-800 arasına alırsınız. Ya da Arctic P12'lere yönelebilirsiniz.

Ya da sahibinden üzerinden uygun yollu be quiet ya da arctic kovalayabilirsiniz.
noctua ve be quiet pek bulunmuyo ve aşırı pahalı. tekini 899 dan p12 max alıcam 2 tane

yapay zekaya ayrıntılı sordum ve kıyasladım işlemcimi ve kule tipinde kullanacağımı göz önünde bulundurduğunda en sessizinin p12 pwm olacağını ama 7800x3d için yetersiz kalacağını en iyi seçeneğin max modeli olduğunu belirtiyo ondan çekiyorum 2 tane

noctua ve be quiet pek bulunmuyo ve aşırı pahalı. tekini 899 dan p12 max alıcam 2 tane
Hocam soğutmada ciddi fark var bence de pwm olan o yüzden eleniyor. max daha mantıklı kalıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,843
Üyeler
188,173
Son üye
sane45
Geri