❌İndirim Bitti! Msi mag pano 100R SİYAH 5.290 TL

CORSAİR 5000x mi bumu sence
Bende pr modeli var psu altta, 5080 4 kda yanıyordu 87 herşeyi denedim, en son eski normal kasama koydum rahatladım, dediğin kasa akvaryum değil ve sirkülasyonu her türlü daha iyidir demek istediğim, bunu aldım şimdi https://www.incehesap.com/nzxt-h-se...atx-beyaz-mid-tower-gaming-kasa-fiyati-74328/
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu undervoltta verdiği değer, vram sıcaklığı ile arada çok fark var, buda kasanın boğulduğunu gösteriyor, ama arkadaşların övdüğü modelin altı geniş hava akışı güzeldir, oem kartlar için sirkülasyon çok daha önemli

Ekler

• 1000120602.webp
    1000120602.webp
    163.4 KB · Hit: 24
Son düzenleme:
Hocam bende de siyahindan var, şuan montajla uğraşıyorum. Elimde kasa fanları haricinde 2 tane Noctua fan var 140mmlik. Noctualari alttan egzoz gibi düşündüm 5080 için dikey kullanım için riser lara pek güvenemedim, zaten performans kaybıda oluşturur. Siz ne dersiniz bu konuda , nereye neyi montajlamalıyım
Alt eksoz verimsiz olur olur sıvı soğutucu kullanıyorsanız tahminim 360mm dir benim gibi yapın isterseniz yan tarafta bulunan 3 ters fanı alta bağlayın içeri hava verecek şekilde elinizdeki fanları yana bağlayın eksoz olarak artısı ekran kartı daha serin çalışır eksi yanı sıvı soğutmaya daha fazla sıcak hava gider açıkcası vakit ayırıp deneme imkanım olmadı ama görünüme ağırlık verdim tahminim 5 derece daha sıcak çalışıyordur ki zaten oyunlarda 60 derece filan görüyor işlemci ondan pek önemsemiyorum
Eğer kule tipi işlemci soğutucunuz var ise 2 14 cm fanı üstte bağlayın sıcak hava doğrudan üstten tahliye olur bu şekilde yandaki 3 fanı ister olduğu şekilde isterseniz alta bağlayın ama görünüm olarak yanda kalması daha iyi olur .
Son olarak görünüm olarak bunları da kullanabilirsiniz alt kısıma reverse fanlar sipariş verdim ama elimde 14 cm fan vardı 3 adet sitesinde yan panel 2x14cm desteklediği yazıyor ama ben rahat montajladım 3x14 cm o yüzden iade ettim işinizi görür fazla da pahalı değil .

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,498
Üyeler
190,224
Son üye
Yeabundle12
Geri