artistedward
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
arkadaşlar bilgisayar açma kapama tuşunu klavyedeki herhangi bir tuş veya tuş kombinasyonuna atamak mümkünmü acaba mümkünse nasıl yapabilirim
bi iki yerde biostan açılıyor o ozellık ama anakartında o ozellık olması lazım demıs de o yuzden sordum acaba bende varmı diye anakart colorful b650m v15Klavye bilgisayar açıldıktan sonra güç alıp çalıştığı için doğal olarak böyle bir şey yapamazsınız. Biosta böyle bir ayara denk gelmedim
temuda güç tuşu düğmesi var ondan alabilirsin. kasanın altına bağlıyorsun basınca açılıyor.arkadaşlar bilgisayar açma kapama tuşunu klavyedeki herhangi bir tuş veya tuş kombinasyonuna atamak mümkünmü acaba mümkünse nasıl yapabilirim
benım bılgısayar kapalıyken mouse klavye mıc e elektırık gelıyo onda sorun yok da bıosa bı baktım bulamadım bu anakartta varmı yokmu nasıl ogrenebılırım acabaYapılması mümkün diye düşünüyorum. Rtc ayarıyla dokunmadan bile açılırken klavyeyle neden açılmasın. Ayrıca pc kapalıyken usblere güç gitmesi için de ayarlar var. Olmasaydı millet 2.4 cihazlarını pc kapalıyken nasıl şarj edecekti. Yalnızca colorful biosuna hakim değilim. Asuslarda
Erp disable
Usb wake up s3
acpi managementdan power on by keyboard
Aygıt yöneticisinden klavyeyi bu aygıt bilgisayarı başlatabilsin işaretlersen uyku modunda kaldırır. Erp disable yapınca uyku modu değil kapalıyken de açılabilir. Ama colorfulda var mı ne olur bilmiyorum.
Aslında uyku modunda tutarak çözebilirsin 10 yıldır bilgisayarlarımı sadece şehir dışına çıkacaksam ve elektirik gittiğin kapanıyor yani senede ortalama 4 5 kez ve hiç bir sorun yaşamadım.arkadaşlar bilgisayar açma kapama tuşunu klavyedeki herhangi bir tuş veya tuş kombinasyonuna atamak mümkünmü acaba mümkünse nasıl yapabilirim
wake by usb seçeneği var onu ayarlarsan olur ama o uykudan kaldırmak için pcyi açıyor mu denemedimbenım bılgısayar kapalıyken mouse klavye mıc e elektırık gelıyo onda sorun yok da bıosa bı baktım bulamadım bu anakartta varmı yokmu nasıl ogrenebılırım acaba
aynen bu lazım ama kimsede net bi bilgi yok galibaYıllar önceki eski bilgisayarımın BIOS'unda böyle bi' seçenek vardı; klavyeden tuşa basarak sistemi açıyordum.
bu şekil bi tuş bakıyım ozaman en iyisitemuda güç tuşu düğmesi var ondan alabilirsin. kasanın altına bağlıyorsun basınca açılıyor.
Güç seçeneklerinde - Power on by Keyboard gibi bi' şey varsa olabilir.aynen bu lazım ama kimsede net bi bilgi yok galiba
bu şekil bi tuş bakıyım ozaman en iyisi
malesef yok gıbıGüç seçeneklerinde - Power on by Keyboard gibi bi' şey varsa olabilir.
Her anakartta olmuyor sanırım bu mevzu.