Muhammet yldrm
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 190
- Konu Sahibi Konu Sahibi
tavandaki duvarın kırılıp güç tuşuna düşmesi lazımWindowsun gökten ilahi gelen bir ışıkla açılmaya karar verirse işe yarar![]()
tavandaki duvarın kırılıp güç tuşuna düşmesi lazımWindowsun gökten ilahi gelen bir ışıkla açılmaya karar verirse işe yarar![]()
ilahi bir dokunuştavandaki duvarın kırılıp güç tuşuna düşmesi lazım
yapack bir şey yokilahi bir dokunuş![]()
Bir dahakine biostan açarsın onu elektrik gidip kapansa bile sisteme güç geldiğinde kendini yeniden açar indirmeyi kurtaramazsın eğer chrome ile falan yapıyorsan ama IDM falan varsa kurtarırsınyapack bir şey yok![]()
Sorun açık kalması değil yönetilebilir olması ve yönetemiyor zaten yoksa pcnin 24 saat çalışması ona zarar vermezBırak açık kalsın.
Elektrik gitti bütün iş bitti zaten GGYani baştan beri açık kalması bakımından dedim. Konu sadece kapatmak olunca uğraşmaya değmez bence.
haklısın da hocam yine açık kalmasından iyidir kendim kontrol edip kapatmam ama erişimim yok inşallah bir şey yoktur ne diyeyim cuma günü dönünce göreceğimYani baştan beri açık kalması bakımından dedim. Konu sadece kapatmak olunca uğraşmaya değmez bence.
Bence elektrik kesildi ve indirme bitmedihaklısın da hocam yine açık kalmasından iyidir kendim kontrol edip kapatmam ama erişimim yok inşallah bir şey yoktur ne diyeyim cuma günü dönünce göreceğim
evet öyleydi de normalde elektrikler gitmez bizim orda pek internet de nadir kesilir bağlantımın kopma sebebi elektrik ya da internet mi uygulamadan kaynaklı bir problem olma ihtimali var mıBence elektrik kesildi ve indirme bitmediumarım indirmeyi IDM gibi bölümlü indirme yazılımlarıyla başlatmışsındır
bağlanmaya çalışınca ne uyarısı veriyorevet öyleydi de normalde elektrikler gitmez bizim orda pek internet de nadir kesilir bağlantımın kopma sebebi elektrik ya da internet mi uygulamadan kaynaklı bir problem olma ihtimali var mı
uyarı yok tıklıyorum hiçbir tepki yok yeşil ışığı beyaz olmuş basılamayan buton gibibağlanmaya çalışınca ne uyarısı veriyor