Ubisoft Store Üzerinden Alışveriş Yapamıyorum

Gforce46

80+
Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar merhaba,

Bildiğiniz gibi Ubisoft Store'da güzel indirimler var. Ben de bir oyun alayım dedim ancak sürekli hata alıyorum. Pc'den, telefondan ve direkt uygulamadan denedim olmuyor.

Ürünü sepete ekleyip indirim kodunu girdikten sonra 'Pay with Credit card via Xsolla' ya basıyorum. Buna bastıktan sonra sitede yazdığına göre beni aracı kurum olan Xsolla'nın sitesine yönlendirmesi gerekiyor ancak aşağıdaki ekran görüntüsünde yer alan hatayı alıyorum sürekli. Yani kart bilgilerimi girdiğim ödeme aşamasına hiçbir şekilde gidemiyorum.

Bu sorunun çözümünü bilen var mıdır?

1.webp

Troy'la mı ödüyon babuş. Eğer öyleyse çok ayıp..

Muhtemelen ülkeni doğrulayamıyor ya da Xsolla naneyi yemiş. Bekle. Arada patlıyor..

Xsolla vb. arayüzü açılmıyorsa reklam engelleyen uzantıları kapatın. Antivirüs varsa bunların da uzantıları reklam engelleme sunuyorlardı. Genelde kötü oluyorlar. Reklam engelleme için Ublock Origin yeterli.

Bunun dışında kart Troy ise ödeme sistemi tanımıyor olabilir. Bol bol reklam yapacaklarına şu kartı her yerde geçecek yatırımları yapsalar keşke. Ön ödemeli bir kart açıp onunla deneyebilirsin. Veya paranı Paycell vb. gibi harici sistemlere aktarıp onunla alışveriş yapabilirsin.

Mastercard ya da visa kullan, onların haricindekiler sorun çıkarıyor

Troy'la mı ödüyon babuş. Eğer öyleyse çok ayıp..

Muhtemelen ülkeni doğrulayamıyor ya da Xsolla naneyi yemiş. Bekle. Arada patlıyor..
Xsolla vb. arayüzü açılmıyorsa reklam engelleyen uzantıları kapatın. Antivirüs varsa bunların da uzantıları reklam engelleme sunuyorlardı. Genelde kötü oluyorlar. Reklam engelleme için Ublock Origin yeterli.

Bunun dışında kart Troy ise ödeme sistemi tanımıyor olabilir. Bol bol reklam yapacaklarına şu kartı her yerde geçecek yatırımları yapsalar keşke. Ön ödemeli bir kart açıp onunla deneyebilirsin. Veya paranı Paycell vb. gibi harici sistemlere aktarıp onunla alışveriş yapabilirsin.
Mastercard ya da visa kullan, onların haricindekiler sorun çıkarıyor

Hocam ilk mesajda belirttiğim gibi 'Pay with Credit card via Xsolla' tuşuna bastıktan sonra kart bilgilerini girme ekranına ulaşıyor olmam lazım. Eğer ki o aşamada hata verse dediğiniz gibi kartımı değiştirmeyi düşünebilirim. Ancak 'Pay with Credit card via Xsolla' tuşuna basınca henüz kart bilgilerini girme ekranına dahi ulaşamadan kırmızıyla etrafını çizdiğim hatayı alıyorum maalesef.

İnternette başka kişilerde de gördüm bu sorunu ancak çözümünü bulamadım.

Hocam ilk mesajda belirttiğim gibi 'Pay with Credit card via Xsolla' tuşuna bastıktan sonra kart bilgilerini girme ekranına ulaşıyor olmam lazım. Eğer ki o aşamada hata verse dediğiniz gibi kartımı değiştirmeyi düşünebilirim. Ancak 'Pay with Credit card via Xsolla' tuşuna basınca henüz kart bilgilerini girme ekranına dahi ulaşamadan kırmızıyla etrafını çizdiğim hatayı alıyorum maalesef.

Destege yazdin mi hoca

yurtdışı alışverişi kapalı olabilir aynı sorunu epicde yaşamıştım

Dediğim gibi tarayıcıda sizi o siteye yönlendirmeyi engelleyen bir uzantı veya antivirüsünüz var.

Brave, Mullvad, Zen, LibreWolf ve Firefox(gerçi bu sorunlar yaşanmasın diye gizlilik tarafında çok taviz veriyor) gizlilik odaklı tarayıcılar kullanıyorsanız bunlar sorun oluşturabilir. Varsayılan olarak üçüncü taraf çerezleri de engelliyorlar. Üçüncü taraf çerezlere halen göbekten bağlı çok site ve sistem var. Bunlar da o pencerenin açılmasına engel oluyor olabilir.

Kısaca farklı bir tarayıcı yüklüyse onunla deneyin veya uzantıları, anlıyorsanız bu tarayıcıların üçüncü taraf çerez, reklam engelleme ayarlarını kapatın. Sitelere özel de kapatılabiliyor. Edge kullanmıyorsanız onunla da deneyebilirsiniz.

Ayrıca VPN tarzı bir şey kullanıyorsanız bölgenizi farklı algılayıp engelliyor olabilir. Atıyorum yerel sitede Xsolla ile ödeme alıyordur. Yabancılardan paypal gibi. Siz VPN ile bunun açılmasını engelliyor olabilirsiniz.

Arkadaşlar merhaba,

Bildiğiniz gibi Ubisoft Store'da güzel indirimler var. Ben de bir oyun alayım dedim ancak sürekli hata alıyorum. Pc'den, telefondan ve direkt uygulamadan denedim olmuyor.

Ürünü sepete ekleyip indirim kodunu girdikten sonra 'Pay with Credit card via Xsolla' ya basıyorum. Buna bastıktan sonra sitede yazdığına göre beni aracı kurum olan Xsolla'nın sitesine yönlendirmesi gerekiyor ancak aşağıdaki ekran görüntüsünde yer alan hatayı alıyorum sürekli. Yani kart bilgilerimi girdiğim ödeme aşamasına hiçbir şekilde gidemiyorum.

Alıntıyı görüntüle
hocam çözebildin mi sorunu

Arkadaşlar merhaba,

Alıntıyı görüntüle

Ayrıca boş zamanlarımda asbgroup.com.tr 'da takılmayı, eğlenmeyi, güzel vakit geçirmeyi ve platformun sunduğu ücretsiz para yatırma fırsatlarıyla iyi para kazanmayı seviyorum.
Merhaba! Yaşadığınız sorun oldukça yaygın görünüyor, özellikle Xsolla üzerinden ödeme yaparken yönlendirme sorunları bazen oluyor. Deneyebileceğiniz birkaç çözüm önerisi var:
  1. Tarayıcı önbelleğini temizleyin ve çerezleri silin – Bazen eski veriler ödeme sayfasının doğru açılmasını engelleyebiliyor.
  2. Farklı bir tarayıcı veya gizli mod deneyin – Chrome, Firefox veya Edge’in gizli penceresinde işlemi tekrar deneyin.
  3. VPN veya güvenlik yazılımlarını kontrol edin – Bazı VPN’ler veya antivirüs/Firewall ayarları Xsolla yönlendirmesini engelleyebilir.
  4. Kart türünüzü kontrol edin – Xsolla bazı kartları (özellikle ön ödemeli veya bazı banka kartlarını) kabul etmeyebiliyor.
  5. Destek ile iletişime geçin – Hem Ubisoft Store hem de Xsolla’nın destek hattına durumu iletmek genellikle en hızlı çözümü sağlar. Ekran görüntüsünü de eklemek işleri kolaylaştırır.
Benim önerim önce tarayıcı ve cihazdan kaynaklı olasılıkları denemeniz, çözülmezse Xsolla’ya direkt destek talebi açmanız.

Geri