Çözüldü✓ Silinmiş Veriyi geri getirme Hakkında

Manly38

80+
Reaksiyon skoru
0
M.2 SSD kullanmaktayım.
3 gün önce Bilgisayarımda yedeğini aldığını sandığım txt ve resimleri sildim. Bunları geri getirmek için MiniTool Power Data Recovery ve Recuva uygulamalarını kullandım. Ama bir çözüm bulamadım.
bu dosyaları geri getirmenin bir yolu var mı ? Hangi uygulamayı indirmem gerekiyor ?
MiniTool uygulamasında çalıştırdığım şeklin resmini paylaşıyorum. Show deleted files kısmını tikleyince hiç bir dosya gelmiyor.

1765831379540.webp

Merhaba konuda uzman değilim ama birkaç yıl önce aynı durum başıma gelmişti ve bulabildiğim tüm ücretsiz veri kurtarma yazılımlarını denedikten sonra DMDE adlı yazılım dosyalarımı kurtarmıştı. Bir denemek isteyebilirsiniz. Dosyaları verilerin kaybolduğu disk dışında olan bir diske (usb bellek bile olabilir) kurtarmaya dikkat edin. DMDE'nin ücretli versiyonu da bulunmakta ama https://dmde.com/tr/download.html sayfasından ücretsiz versiyonunu indirebilirsiniz. Umarım yardımım dokunur.

Tavsiyen için teşekkür ederim. Daha denemedim. Detay vermeyi unutmuşum. Laptopumda 1 tane disk var oda C diski. İşlem sonrası yerim boşaldı. Ama yüklü olan başka oyunu silip yüklemiştim. Kısacası silme sonrası diske yükleme yaptım.

Bu durumlarda hiçbirşey yüklememen lazım. Bir çok program mevcut Active.Partition.Recovery / Auslogics.File.Recovery.Professional / DM_Disk_Editor_and_Data_Recovery

gibi programları deneyebilirsin. Bende bazı eski verilerimi dosya ve klasör isimleriyle geriş getirmiştim. Fakat üstüne bir şey yazılmaması lazım. Umarım geri alabilirsin.

Geri