Çözüldü✓ Beyaz 5070/5070ti bu fiyatlara alınır mı 9 taksit

Sekibayashi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
707
Son düzenleme:
Ya knk bende bekliiyorum 3070 ti suprim var 5070ti da fırsat bekliyorum ama gelmeeycek gibi 9 taksit 5080 alsammı acaba ne dşyosunzu

Aero güzel bir kart. Ti olan hep 55k civarı oldu bazen 50k civarına, çok nadiren de olsa 48-49 oldu. O yüzden fiyatı normal geldi, 9 taksit var? Oda iyimiş. 5070'nin 40k olması fazla geldi ama güncel fiyatlara bakmadım. Ben olsam 5070 Ti alırdım ama sanırım yine o durumda ucuza çirkin de olsa 5080 de almak var. Karışık işler😂

Aero güzel bir kart. Ti olan hep 55k civarı oldu bazen 50k civarına, çok nadiren de olsa 48-49 oldu. O yüzden fiyatı normal geldi, 9 taksit var? Oda iyimiş. 5070'nin 40k olması fazla geldi ama güncel fiyatlara bakmadım. Ben olsam 5070 Ti alırdım ama sanırım yine o durumda ucuza çirkin de olsa 5080 de almak var. Karışık işler😂
tam alıyordum kredi limitinden patladık hocam sağlık olsun fdfdf
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

57k çok para 5070ti için.
9 taksit ve beyaz başka seçenek yok

Ya knk bende bekliiyorum 3070 ti suprim var 5070ti da fırsat bekliyorum ama gelmeeycek gibi 9 taksit 5080 alsammı acaba ne dşyosunzu
o fırsatı bekleye bekleye 3 sene daha bu serideyiz söyliyim :ROFLMAO:

Son düzenleme:
tam alıyordum kredi limitinden patladık hocam sağlık olsun fdfdf

9 taksit ve beyaz başka seçenek yok

o fırsatı bekleye bekleye 3 sene daha bu serideyiz söyliyim :ROFLMAO:
Sağlık olsun bence 3070 bir süre idare eder. Ben 2060 kullanıyordum 6-7 ay önce 😂

Daha iyisini alırsın.

Sağlık olsun bence 3070 bir süre idare eder. Ben 2060 kullanıyordum 6-7 ay önce 😂

Daha iyisini alırsın.
1766183605344.webp

*bankadan bir türlü limit alamadım en son maks 25k limit verdiler

*yarısı peşin *yarısı kredi kartıla ödeme yapıcam

*GO HO ?

Alıntıyı görüntüle

*bankadan bir türlü limit alamadım en son maks 25k limit verdiler

*yarısı peşin *yarısı kredi kartıla ödeme yapıcam

*GO HO ?
Hayırlı olsun. 50k iyi fiyat. Süper fiyat değil ama güzel fiyat. 55 veya 60k ya MSI alanda var. Açıkçası bunun pek video/testleri yok ama kannımca Gaming Trio'dan kötü olmamalı.

Hayırlı olsun. 50k iyi fiyat. Süper fiyat değil ama güzel fiyat. 55 veya 60k ya MSI alanda var. Açıkçası bunun pek video/testleri yok ama kannımca Gaming Trio'dan kötü olmamalı.
en ucuz beyaz model SFF , ondan sonra bu diğer dediniz gibi MSI modeli kalıyo çokta secenek yok maalesef

Geri