jbl tune beam2 almayı düşünüyorum ürün önerisi olan varmı
üye olurken tel istemiyor adrese girerken en az kullandığım teli girdimnumara nereden bulacaz ya 3 no da dolu![]()
telefon istemiyorki üyelikte,kargo adımında istiyor onuda kendi telefonunu yaz kod geliyor sadecenumara nereden bulacaz ya 3 no da dolu![]()
Valla airpods olmasa yapıştırırdım çok kararsızım indirim var alcak bir şey bulamıyorumen mantıklısı kualklık gibi geldi bana ama bilmiyorum
Klavye, mouse, ayakkabı, kulaklık, tıraş makinesi yedek olarak veya neye ihtiyacın varsa onu al.Ne alınır bir ihtiyaçta yok ama
Mouse yeni klavye yeni bi ayakkabı zamanı geldi aslında bakayımKlavye, mouse, ayakkabı, kulaklık, tıraş makinesi yedek olarak veya neye ihtiyacın varsa onu al.
öneriler için teşekkür ederim. hoparlörüm qcy sp7 manyak bir şey çok memnunum onu geçiyorum. kulaküstü kulaklık olarakta qcy h3 kullanıyorum memnunum diyebilirim. kulak içi kulaklığım yok jbl tune beam2 var bence fp gibi. ama şimdi kulaküstünü bırakıp ona geçince ses eksikliği hissedicem o yüzden acaba almasammı diye düşünüyorum![]()
Xiaomi Bluetooth Speaker Siyah Bluetooth Hoparlör, 40W, IP67, RGB Renkli Işıklı (Xiaomi Türkiye Garantili) - Fiyatı, Yorumları
Xiaomi Bluetooth Speaker Siyah Bluetooth Hoparlör, 40W, IP67, RGB Renkli Işıklı (Xiaomi Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Xiaomi Sound Party Taşınabilir Bluetooth Hoperlör Siyah (Xiaomi Türkiye Garantili) - Fiyatı, Yorumları
Xiaomi Sound Party Taşınabilir Bluetooth Hoperlör Siyah (Xiaomi Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Baseus Bass 30 Max Kablosuz Kulaküstü Kulaklık - Siyah - Fiyatı, Yorumları
Baseus Bass 30 Max Kablosuz Kulaküstü Kulaklık - Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
10 soğutucu nedir hocamMouse yeni klavye yeni bi ayakkabı zamanı geldi aslında bakayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada 2000 yapmaya gerek yokmuş sepette %50 düşüyor her türlü max 1000 heralde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Demin 10 soğutucu ekledim 5000 düştü yaklaşık üründen ürüne değişiyor heralde
Gönderdiklerim codecleri güncel ve xiaomi olanlarda harman sertifikalı diye yolladım. Gereksizse boşuna harcamaya gerek yok.öneriler için teşekkür ederim. hoparlörüm qcy sp7 manyak bir şey çok memnunum onu geçiyorum. kulaküstü kulaklık olarakta qcy h3 kullanıyorum memnunum diyebilirim. kulak içi kulaklığım yok jbl tune beam2 var bence fp gibi. ama şimdi kulaküstünü bırakıp ona geçince ses eksikliği hissedicem o yüzden acaba almasammı diye düşünüyorum
ben aldığım zaman xiaominin 30wlık olanı vardı qcy yeni çıkarmıştı lansman fiyatındayken ekstra bir indirimle 1000₺ye almıştım. şuan ikiside 2000₺. yeni çıkanlar daha iyidir belki ama 4000₺ :/Gönderdiklerim codecleri güncel ve xiaomi olanlarda harman sertifikalı diye yolladım. Gereksizse boşuna harcamaya gerek yok.![]()