Xpertronic
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 810
3 taksit olarak alacağım alınır mı başka bi öneriniz var mı 2k da oynamayı düşünüyorum sorun yaşar mıyım ?
amazonda gigabyte kampanyası da var, 3000 lira cashback yapıyor oradan kendin toplaman daha mantıklı, veya cuma gecesini bekle107 k çok pahalı ya, kendin toplasan max 80 e halledersin
ayrıca yanına işlemci alınca da kampanylar birleşiyor107 k çok pahalı ya, kendin toplasan max 80 e halledersin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
amazonda gigabyte kampanyası da var, 3000 lira cashback yapıyor oradan kendin toplaman daha mantıklı, veya cuma gecesini bekle
kesinlikle o kadar bütçe kullanırım diyorsan da 5080 almayı hedefle.3 taksit olarak alacağım alınır mı başka bi öneriniz var mı 2k da oynamayı düşünüyorum sorun yaşar mıyım ?
Alıntıyı görüntüle
107 k çok pahalı ya, kendin toplasan max 80 e halledersin
amazonda gigabyte kampanyası da var, 3000 lira cashback yapıyor oradan kendin toplaman daha mantıklı, veya cuma gecesini bekle
ayrıca yanına işlemci alınca da kampanylar birleşiyor
kesinlikle o kadar bütçe kullanırım diyorsan da 5080 almayı hedefle.
cuma akşamı incehesaptan takip et bence kesin hazır istiyorsan, vatanda hazır gelmiyor parça halinde geliyor.kankam aslında benim için önemli kısım rust oyunu 1080p de darboğaz yemeden kullanabileceğim bir sistem istiyorum işlemci önemli ve hazır sistem lazım taksitle alacağım buna göre var mı önereceğin