Öneri Mobil uygulama yapmak için laptop önerisi istiyorum

Renor

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
75000
Merhabalar, mobil uygulama geliştirme başlıyacağım bana uzun vadede soeun çıkartmayacak bir laptop lazım android studio visual studio 3ds max vb. Uygulamaları çalıştıracak performanslı bir laptop arıyorum bulduğum laptop

Monster Abra A7 V16.2.2 laptobunu buldum iş yapar mı iyi midir geri dönüşlerinizi bekliyorum

Ekran kartı en az 5060 alman lazım hocam, hatta gaming gen tr de ve erazer markasında 5070 ekran kartlı modeller var bu bütçeye. rami yüksek tutmaya çalış.

Merhabalar, mobil uygulama geliştirme başlıyacağım bana uzun vadede soeun çıkartmayacak bir laptop lazım android studio visual studio 3ds max vb. Uygulamaları çalıştıracak performanslı bir laptop arıyorum bulduğum laptop

Monster Abra A7 V16.2.2 laptobunu buldum iş yapar mı iyi midir geri dönüşlerinizi bekliyorum
Uygulamayı iOS tarafına da çıkaracaksan MacBook şart gibi. Sadece Android dersen hepsi olur, ama tavsiyem çok ağır kalın bir cihaz alma taşınabilirliği sıkıntılı oluyor. Pil ömrü uzun gücü ortalama rahat taşınan cihazlara bak sadece gücüne bakarak cihaz alırsan üzme ihtimali yüksek.

Ram 32 DDR 5
Uygulamayı hem ios hem androide çıkaracağın

En son baktığımda gamegaraj şu an daha f/p ürünler sunuyordu ben olsam gamegaraj bakardım zaten işlemciyle ekran kartını yüksek almaya çalışıcaksınız ama ram ve ssd kısmınıda kısmamaya çalışın (yazılımcıyım)

Androide de yapıcam ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hangi macbook modelini önerirsin
Androide her cihazdan çıkarsın o sorun değil. Bütçe varsa M4 Pro işlemcili, yoksa düz M4 işlemcili MacBook Pro iş yapar.

Bulduğum sistem macbook air M4 24 gb ram 512 gb ssd iyi midir ideal midir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,125
Üyeler
187,453
Son üye
meeptt
Geri