Görüntü git gel yapıyor acil yardım lazım (rx9070 xt)

Benim de buna benzer bir şekilde problemim var, ama benimki Prime Video, Gain gibi sitelerde sekmeyi kapatırken oluyor. Sadece ekran gidiyor bir sn sonra geliyor. Ekranla alakalı diye düşünüyorum emin değilim.
Görüntü aşırtma filan var açıksa bi bak istersen

aynı sorun bende de var 7700xt kullanıyorum lolde ara sıra yapıyor sebebi nedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aynı sorun bende de var 7700xt kullanıyorum lolde ara sıra yapıyor sebebi nedir
başka oyunlarda yapmıyor

Benim de buna benzer bir şekilde problemim var, ama benimki Prime Video, Gain gibi sitelerde sekmeyi kapatırken oluyor. Sadece ekran gidiyor bir sn sonra geliyor. Ekranla alakalı diye düşünüyorum emin değilim.
bencede benimki g65b bende böyle oluyor

@K1dot bir sorun daha çıktı bu sefer Furmark test sırasında full ekran testi başlattığımda alt-tab yapıp furmark programını programı selektör çakıyor :D

Böyle bir durumla karşılaştınız mı?
driverda yok harbi uygulamaların ayarlarında oluyor o

monitör g65b mi hmmm
hocam AMD ordan ayarlar ekran kısmında adaptive sync açın sorun çözülecek fakat bazen ekran bozulmaları oluyor açmanızı önermem onun yerine donanım ivmesini kapatın @jombo ekran bozulmalarına şahit oldu epic bir andı gambling yaptık resmen

bir de sorunu yaşayan herkes g65b ile yaşıyor sanırsam hasımlar

hocam AMD ordan ayarlar ekran kısmında adaptive sync açın sorun çözülecek fakat bazen ekran bozulmaları oluyor açmanızı önermem onun yerine donanım ivmesini kapatın @jombo ekran bozulmalarına şahit oldu epic bir andı gambling yaptık resmen

bir de sorunu yaşayan herkes g65b ile yaşıyor sanırsam hasımlar
g65b selektör atıyor sürekli kral monitör vallahi.

bana yol ver diyor :D
bildiğim bir şeyse yardımcı olurum çok bir bilgim yok 🙂
g65b selektör atıyor sürekli kral monitör vallahi.
1766883029373.webp

Bu ayarı açtım düzeldi uygulamalarda hız aşırtma açık sorunsuz çalışıyorlar

Alıntıyı görüntüle
Bu ayarı açtım düzeldi uygulamalarda hız aşırtma açık sorunsuz çalışıyorlar
Bende de aynı monitör var, gysnc açınca düzeliyor. Ekran git gel yapınca hz de 60a düşüyor tekrar git gel yaptığında düzeliyordu garip bir olay. Ana monitörümde 240hz g65b de 240hz ama nedense g65b kullanırken gysnc açmak zorundayım bu da bazı programlarda hz i 60a kitliyor rahatsız edici. Bu arada monitör osd üzerinden vrr control ayarını da açık kullanıyorum size de tavsiye ederim.

Bende de aynı monitör var, gysnc açınca düzeliyor. Ekran git gel yapınca hz de 60a düşüyor tekrar git gel yaptığında düzeliyordu garip bir olay. Ana monitörümde 240hz g65b de 240hz ama nedense g65b kullanırken gysnc açmak zorundayım bu da bazı programlarda hz i 60a kitliyor rahatsız edici. Bu arada monitör osd üzerinden vrr control ayarını da açık kullanıyorum size de tavsiye ederim.
VRR açık FreeSync Premium Pro yazıyor.
Şu an herhangi bir git gel olmadı fps düşüşü de hissetemedim. 60 a kitleyen uygulama hangisi deneyeyim ben de

bunu daha önce yapmıştım fakat görüntüde yırtılma veya sanki kazı kazan gibi ekranın bozulması veyahut Hz düşmeleri kötü oluyor kapattım ben
Şu anlık bir sorun görmedim inş. sorun çıkmaz diyeyim

Geri