❌İndirim Bitti! 15.029 TL MSI SPATIUM M480 PRO 4 TB

850'li hatlarını aradım bugün yada en geç yarın kargoya verilecekmiş, net bir şey söyleyemezmiş. Stoklu çalışmıyorlar muhtemelen, talebe göre toptancılarından istediler bizi de bekletiyorlar.

850'li hatlarını aradım bugün yada en geç yarın kargoya verilecekmiş, net bir şey söyleyemezmiş. Stoklu çalışmıyorlar muhtemelen, talebe göre toptancılarından istediler bizi de bekletiyorlar.
ben kızdım kendinlerine mail attım. ups ile benimki kargoya verildi. muhtemelen sırayla ilk kim aldıysa gönderiyorlar. sitelerinde stok yok çünkü, en ben almışta olabilirim. ben aldıktan sonra stok sıfırlandı.

MSI M480 PRO anakartın pasif soğutmasıyla (Gigabyte X870E Aorus Elite) benchmark testini 67 °C 'de tamamladı :eek: Boştayken bile 50-52 °C 'de çalışıyor.

PNY CS3040 2 TB Gen.4 mevcut anakartın pasif soğutmayla benchmark testini 47 °C 'de tamamladı. Bu ssd'nin hızı 5000 mb/s seviyesinde ama serin bence.

WD BLACK SN8100 Gen.5 2 TB nvme SSD ise aynı anakartta ama daha büyük soğutma bloğu ile (1. slotun soğutucusu daha kalın) 50 °C 'de tamamladı.

MSI M480 PRO alan arkadaşlar, sıcaklıklar sizde ne alemde? Bana sıcaklığı çok yüksek geldi.

Ekler

• MSI M480 PRO 4_TB.webp
    MSI M480 PRO 4_TB.webp
    57.5 KB · Hit: 14
  • WD BLACK 2_TB Gen-5.webp
    WD BLACK 2_TB Gen-5.webp
    55.7 KB · Hit: 13
  • PNY CS3040 2_TB FULL DOLUYKEN gen4.webp
    PNY CS3040 2_TB FULL DOLUYKEN gen4.webp
    56.8 KB · Hit: 12
MSI M480 PRO anakartın pasif soğutmasıyla (Gigabyte X870E Aorus Elite) benchmark testini 67 °C 'de tamamladı :eek: Boştayken bile 50-52 °C 'de çalışıyor.

PNY CS3040 2 TB Gen.4 mevcut anakartın pasif soğutmayla benchmark testini 47 °C 'de tamamladı. Bu ssd'nin hızı 5000 mb/s seviyesinde ama serin bence.

WD BLACK SN8100 Gen.5 2 TB nvme SSD ise aynı anakartta ama daha büyük soğutma bloğu ile (1. slotun soğutucusu daha kalın) 50 °C 'de tamamladı.

MSI M480 PRO alan arkadaşlar, sıcaklıklar sizde ne alemde? Bana sıcaklığı çok yüksek geldi.
1. Slotta mı msi?

Ekran kartı (Sapphire 9070 XT Nitro+) üç ssd yuvasını da engelliyor o yüzden başka soğutucu alamam, hatta PNY CS3040 'da pasif soğutma vardı onu bile sökmek zorunda kaldım.
İnce soğutmalar var. Bunlardan

Ekler

• 22990.webp
    22990.webp
    481.1 KB · Hit: 27
@beko42 anakartın soğutması da bu kadar var zaten hocam.

WD Black ile MSI M480 Pro'nun yerini değiştirdim, sıcaklık 67 °C 'den 53 °C dereceye düştü. WD Black ise 50 °C 'den 52 °C 'ye çıktı çokta sorun değil. 1. slot ile diğer 2,3 ve 4. slotun farkları 1. slot ta blok daha kalın ve thermal pad her iki tarafta da var, diğer 3'ünde ise sadece üst kısmında thermal pad var ve metal plaka daha ince. Bu ssd'yi alanların 1. slota takmaları oldukça faydalı olacaktır yada iki tarafı da thermal pad'li soğutucu almaları faydalı olur çünkü ısınan bir ssd.

@beko42 anakartın soğutması da bu kadar var zaten hocam.

WD Black ile MSI M480 Pro'nun yerini değiştirdim, sıcaklık 67 °C 'den 53 °C dereceye düştü. WD Black ise 50 °C 'den 52 °C 'ye çıktı çokta sorun değil. 1. slot ile diğer 2,3 ve 4. slotun farkları 1. slot ta blok daha kalın ve thermal pad her iki tarafta da var, diğer 3'ünde ise sadece üst kısmında thermal pad var ve metal plaka daha ince. Bu ssd'yi alanların 1. slota takmaları oldukça faydalı olacaktır yada iki tarafı da thermal pad'li soğutucu almaları faydalı olur çünkü ısınan bir ssd.
Şurada ki mevzu yüzünden iade etmeye karar verdim;

Aldığımız üründe firmware EIFM80.1 sürümü ve arkadaşın paylaştığı konuda daha eski olan sürümlerde sorun yaşayanlar olmuş ama onlarda yeni firmware ile düzelmiş sanırım. Yeni kullanmaya başladım, umarım bir sıkıntı yaşatmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,829
Üyeler
187,407
Son üye
Kübra Güneş
Geri