RTX 5xxx serisine 2026da büyük zam gelecek!!

Nvidia 'nin 6000 serisini üretmeyip ekran kartı işini Intel e bırakma ihtimali olabilir mi?

40kya nitro+ alınca soğuk sular içmiştim 40knın üstüne çıktı bile nerdeyse
9070XT NITRO+ performansı ve genel yazılım durumu nasıl?
Bir de son dönem çok fazla CW şikayeti var, sizinkinde durum nedir?
Ay bitmeden ekran kartı alıcam ama NITRO+ ile PULSE arasında kalıyorum, arada 5K var ve performans uçurumu yok.
5070TI almak istedim ama arada ciddi fark açılmış yine, bi' ara fark daha azdı almadık. :PeepoLeave:

9070XT NITRO+ performansı ve genel yazılım durumu nasıl?
Bir de son dönem çok fazla CW şikayeti var, sizinkinde durum nedir?
Ay bitmeden ekran kartı alıcam ama NITRO+ ile PULSE arasında kalıyorum, arada 5K var ve performans uçurumu yok.
5070TI almak istedim ama arada ciddi fark açılmış yine, bi' ara fark daha azdı almadık. :PeepoLeave:
cw biraz var sanki tam anlamadim ama duymuyorum kasanin sivi sogutmanin fan sesi daha fazla yazilimi güzel

35 e colorful beyaz 5070 aldım diye üzülüyordum ucuz geldi şimdi

aslında yarın gaming gecesi var Instagram postunun altına 5070 ti spam atarsak belki gelme ihtimali var ocak olmadan almak lazım yoksa dım dızlak kalacaz

aslında yarın gaming gecesi var Instagram postunun altına 5070 ti spam atarsak belki gelme ihtimali var ocak olmadan almak lazım yoksa dım dızlak kalacaz
4 haftadır bekliyorum 5070ti getirmiyorlar. Hatta foruma bile kaç kere yazdım 5070ti bekliyoruz 5070ti diye kaç kere farkındalık oluşturmaya çalıştım ama olmadı.. Ben de aldım en sonunda 42 K ya sıfır

4 haftadır bekliyorum 5070ti getirmiyorlar. Hatta foruma bile kaç kere yazdım 5070ti bekliyoruz 5070ti diye kaç kere farkındalık oluşturmaya çalıştım ama olmadı.. Ben de aldım en sonunda 42 K ya sıfır
En son incehesapta kaça düstüki 5070ti

5070 ti talep çok olduğu için adamlar elindeki stoğu hazır istemlere saklıyor 56dan msi trio geliyor yarına kalmıyor bitmesi hele bu zam kriz üretimin azalması derken kimse beklemiyor alıp geçiyor ama bi ihtimal belki yaparlar indirim dediğim gibi darlamamız lazım çok az stokla getirebilirler bi 10-15 stok gibi

Geri