🔥İndirim Machenike K1 Membran RGB Klavye 398TL !!!

Sadece boşluk kısmında çok az bir ses var ama ofiste kullandığım önceki membran'a göre kat be kat iyi. Gerçekten 400 TL'ye göre alınabilecek en iyi klavye diyebilirim.

İndirimde emeği geçen kimse Allah razı olsun. Bu kadar premium bir klavye beklemiyordum 400 TL'ye göre.

Klavye geldi şuan kullanıyorum yazma hissiyatı iyi kötü değil ama mekaniten membran'a geçince biraz tuhaf geliyor
Boyutu benim tamda istediğim gibi Numerick tuşlar keşke yön tuşlarının üstününe denk gelmeseydi iyi olurdu
Ses tekerleği çook iyi
Bu arada yazma hissiyatı çok iyi
Harflerin basımı hatalı bazı harfler tam ortalı basılmış keycapse bazıları kenara denk gelmiş yukarıda bir arkadaş 2 haftada harfler siliniyor demiş birisi 6 aydır bir sorun olmadı demiş bakacaz artık.
400 Tl'ye bundan daha iyisi yoktur bence.
Yön tuşlarının üstüne denk gelen numeric harici bence iyi sağ shift tuşu biraz daha büyük olsa benim için daha iyi olurdu.
Puanım 10/6
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Klavye geldi şuan kullanıyorum yazma hissiyatı iyi kötü değil ama mekaniten membran'a geçince biraz tuhaf geliyor
Boyutu benim tamda istediğim gibi Numerick tuşlar keşke yön tuşlarının üstününe denk gelmeseydi iyi olurdu
Ses tekerleği çook iyi
Bu arada yazma hissiyatı çok iyi
Harflerin basımı hatalı bazı harfler tam ortalı basılmış keycapse bazıları kenara denk gelmiş yukarıda bir arkadaş 2 haftada harfler siliniyor demiş birisi 6 aydır bir sorun olmadı demiş bakacaz artık.
400 Tl'ye bundan daha iyisi yoktur bence.
Yön tuşlarının üstüne denk gelen numeric harici bence iyi sağ shift tuşu biraz daha büyük olsa benim için daha iyi olurdu.
Puanım 10/6
4 puanı harflerin tam ortalı olmamasından kırdım

Ekler

• 1000019040.webp
    1000019040.webp
    554 KB · Hit: 159
klavye benim de elime ulaştı, hatta bu klavyeden yazıyorum, ürün çok sessiz, çok iyi hassasiyetli bence, sadece home ve end'in numlock sayıları arasında olmasından dolayı puan kırdım yoksa bu ürün fiyatına göre çok çok iyi

Aula f75 var. laptop kullanıyorum aldığımdan beri 2 kere açmışımdır kutuyu masa olmadığından.Sessizlik için almak geldide masa yokk...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,414
Üyeler
186,738
Son üye
Yusufenes1643
Geri