Hiç yakışmadıindirimden haberi olmayan birisine satarım
Hiç yakışmadıindirimden haberi olmayan birisine satarım
klavye aşırı sessiz ve tuşa bastığında bir geri dönüş yapmıyor sana mekanik klavye gibi o yüzden bastın mı basmadın mı anlayamıyosun bayağı değişik. Kalitesi iyi gibi.
Alıntıyı görüntüle
Güle güle kullanın hocam.Ürün geldi şükür
indirimden haberi olmayan birisine satarım
Satacam diye açıp bakamadım bile yani o derece düşün 0 kapalı kututam yerli ve milli esnaf![]()
Al-Sat için mi aldın ne yaptınSatacam diye açıp bakamadım bile yani o derece düşün 0 kapalı kutu![]()
4 puanı harflerin tam ortalı olmamasından kırdımKlavye geldi şuan kullanıyorum yazma hissiyatı iyi kötü değil ama mekaniten membran'a geçince biraz tuhaf geliyor
Boyutu benim tamda istediğim gibi Numerick tuşlar keşke yön tuşlarının üstününe denk gelmeseydi iyi olurdu
Ses tekerleği çook iyi
Bu arada yazma hissiyatı çok iyi
Harflerin basımı hatalı bazı harfler tam ortalı basılmış keycapse bazıları kenara denk gelmiş yukarıda bir arkadaş 2 haftada harfler siliniyor demiş birisi 6 aydır bir sorun olmadı demiş bakacaz artık.
400 Tl'ye bundan daha iyisi yoktur bence.
Yön tuşlarının üstüne denk gelen numeric harici bence iyi sağ shift tuşu biraz daha büyük olsa benim için daha iyi olurdu.
Puanım 10/6
Yok be kral ucuz görünce alayım dedim dursun kenarda corsair k70 var zaten bendeAl-Sat için mi aldın ne yaptın![]()
Güle Güle kullanın hocam.klavye benim de elime ulaştı, hatta bu klavyeden yazıyorum, ürün çok sessiz, çok iyi hassasiyetli bence, sadece home ve end'in numlock sayıları arasında olmasından dolayı puan kırdım yoksa bu ürün fiyatına göre çok çok iyi
Şimdi masa alman gerek hocam ozamanAula f75 var. laptop kullanıyorum aldığımdan beri 2 kere açmışımdır kutuyu masa olmadığından.Sessizlik için almak geldide masa yokk...