🔥İndirim Machenike K1 Membran RGB Klavye 398TL !!!

klavye aşırı sessiz ve tuşa bastığında bir geri dönüş yapmıyor sana mekanik klavye gibi o yüzden bastın mı basmadın mı anlayamıyosun bayağı değişik. Kalitesi iyi gibi.

image.webp

Son düzenleme:
Klavye geldi, çok aşırı sessiz, tus basması fena değil, arkadan aydınlatma aula f75de olduğu gibi tus altından vurmuyor bu yüzden kullanissiz, ama fiyatına göre harika yedek amaçlı almıştım zaten. tak çalıştır tüm tuşlar çalışıyor ses tekerleği aula'dan bile çok daha iyi duruyor sert ve hissedilir öbürü fazla kayıyordu, son olarak 2 kademeli yükseltme ayarıda var cogu klavyede tek aşamalıdır. bu fiyata bedava ztn usb kablo alsanız 150 liradır işte

birde nedense daha önce asus tuf k1 ve asus rx scope kullanmama rağmen aula f75 inanılmaz çok iyi geliyor elime yada ben çok alıştım :) tek sıkıntım türkçe dizilim olmadığı için sembollerde çok sorun yaşıyorum malesef

Ekler

• 20251219_113930.webp
    20251219_113930.webp
    1.3 MB · Hit: 91
Klavye geldi, çok aşırı sessiz, tus basması fena değil, arkadan aydınlatma aula f75de olduğu gibi tus altından vurmuyor bu yüzden kullanissiz, ama fiyatına göre harika yedek amaçlı almıştım zaten

birde nedense daha önce asus tuf k1 ve asus rx scope kullanmama rağmen aula f75 inanılmaz çok iyi geliyor elime yada ben çok alıştım :) tek sıkıntım türkçe dizilim olmadığı için sembollerde çok sorun yaşıyorum malesef
Tam yedek olarak alınacak bir klavye. Main klavye olarak tercih edilmeyebilir ama bu fiyata kesinlikle kenarda dursun diye alınacak bir şey.

benim de ulaştıda satacağım müşteri bekliyorum :geek:

Klavye baya sessiz, HP ciklet klavye kullanıyordum, Ondan bile sessiz çıktı. Boyut olarak masada yer kazanmak için almıştım. ama çok da büyük bir fark çıkmadı full keyboard'a göre, Bu fiyata fiyat/performans ürünü kişisel olarak tavsiye ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,562
Üyeler
186,749
Son üye
cofler
Geri