K1 mi hocam ?hahaha aynı klavyeyi aynı yılda almıştım 80tl ye tek sıkıntısı yok üstüne soda bile dökmüştüm zamanında gerçekten tank gibi klavyedir
K1 mi hocam ?hahaha aynı klavyeyi aynı yılda almıştım 80tl ye tek sıkıntısı yok üstüne soda bile dökmüştüm zamanında gerçekten tank gibi klavyedir
10-12 saat ne yapıyorsun klavyeyle hocam pc başında çok uzun vakitAlıntıyı görüntüle
3. ayda bende böyle kanka sorun yok 10-12 saat kullanım ile 3. aydayım
Hem işim gereği pc başındayım hemde oyun bağımlılığı var10-12 saat ne yapıyorsun klavyeyle hocam pc başında çok uzun vakit
benimde maalesef öyle amelelik yapıp zayıflamam lazımHem işim gereği pc başındayım hemde oyun bağımlılığı var![]()
Tam yedek olarak alınacak bir klavye. Main klavye olarak tercih edilmeyebilir ama bu fiyata kesinlikle kenarda dursun diye alınacak bir şey.Klavye geldi, çok aşırı sessiz, tus basması fena değil, arkadan aydınlatma aula f75de olduğu gibi tus altından vurmuyor bu yüzden kullanissiz, ama fiyatına göre harika yedek amaçlı almıştım zaten
birde nedense daha önce asus tuf k1 ve asus rx scope kullanmama rağmen aula f75 inanılmaz çok iyi geliyor elime yada ben çok alıştımtek sıkıntım türkçe dizilim olmadığı için sembollerde çok sorun yaşıyorum malesef
indirimin bitmesini bekleseydinbenim de ulaştıda satacağım müşteri bekliyorum![]()
2 gün önce aldım hepsijete veriyorlar. hepsijet takip linki paylasıyor. henüz gelmedi ankara aktarmada diyorbugün öğlen alanların kargolandımı acaba ? ben üye olmadan sipariş verdim fakat kargo takibi gibi bir bölümde yok malesef
Bazı kargolar hemen geliyor bazıları geç geliyor kargo kaynaklı bir durum olması gerekli .2 gün önce aldım hepsijete veriyorlar. hepsijet takip linki paylasıyor. henüz gelmedi ankara aktarmada diyor
indirimden haberi olmayan birisine satarımindirimin bitmesini bekleseydin![]()
![]()