- Katılım
- 26 Ekim 2025
- Mesajlar
- 445
- Reaksiyon skoru
- 166
Site güvenilir mi
güvenilir.Site güvenilir mi
Tamam hocam sizce değer mi yoksa 1 k lık mekanik klavyeler mi daha iyigüvenilir.
1kya mekanik almayın hocam gamepower falan gibi mekanik almaktansa bu klavye daha iyi olur. 2k civarına çıkabilirseniz anca elle tutulur bişeyler çıkıyor.Tamam hocam sizce değer mi yoksa 1 k lık mekanik klavyeler mi daha iyi
tamam hocam sağolun iyi akşamlar1kya mekanik almayın hocam gamepower falan gibi mekanik almaktansa bu klavye daha iyi olur. 2k civarına çıkabilirseniz anca elle tutulur bişeyler çıkıyor.
Kanka 400 e kablosuz olsa o kablo ile çarpılmadığına dua etmen gerekirdiÜrün geldi beklediğimden daha da sessiz çalışıyor günlük kullanım için kesinlikle fiyatını hak ediyor fakat tuş derinliği biraz fazla, oyun vs. kullanımında eli yorabilir o kadar uzun test edemedim yazılım ve günlük işler için kullanacağım şuanlık memnunum keşke bi de kablosuz olsaydıRekabetçi oyunlar için düşünen arkadaşlar bence bütçeyi artırıp başka modellere yönelebilirler (şahsi fikrim). Bu fiyata bu performans ve sessizlik muazzam.
ahahahah doğru söylüyorsun ama bi istedim yani yalan yokKanka 400 e kablosuz olsa o kablo ile çarpılmadığına dua etmen gerekirdi![]()
Kutudan çıkan kağıtta hepsi yazılıparlaklıgı arttırıp azaltma kısayolu ne beyler? sadece rgb animasyonunu ayarlayamayı bulabildim fn1 fn2 gibi
FN + Page up Page down = parlaklık ayarıparlaklıgı arttırıp azaltma kısayolu ne beyler? sadece rgb animasyonunu ayarlayamayı bulabildim fn1 fn2 gibi
hahaha aynı klavyeyi aynı yılda almıştım 80tl ye tek sıkıntısı yok üstüne soda bile dökmüştüm zamanında gerçekten tank gibi klavyedirSS alma tuşu varsa bunu alayım dedım bunda da yokTeknoloji ilerledikçe klavyeler geriye gidiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
2021'de almışım 2026'ya gireceğiz. Tam 5 yıldır kullanıyorum çalışmayan 1 tane tuşu yok, ilk günkü gibi. Süre zarfında başka hiçbir klavye kullanmadım, her gün hunharca kullandım. Millet membranlara laf ediyor bir de, yok 10 milyon tıklama ömürleri varmış mekaniklerin 80 milyonmuş falan. Mekanik alan 1 yıla şu tuş basmıyor şöyle böyle diye konu açıyor.. Membran candır.