🔥İndirim Machenike K1 Membran RGB Klavye 398TL !!!

Tamam hocam sizce değer mi yoksa 1 k lık mekanik klavyeler mi daha iyi
1kya mekanik almayın hocam gamepower falan gibi mekanik almaktansa bu klavye daha iyi olur. 2k civarına çıkabilirseniz anca elle tutulur bişeyler çıkıyor.

Ürün geldi beklediğimden daha da sessiz çalışıyor günlük kullanım için kesinlikle fiyatını hak ediyor fakat tuş derinliği biraz fazla, oyun vs. kullanımında eli yorabilir o kadar uzun test edemedim yazılım ve günlük işler için kullanacağım şuanlık memnunum keşke bi de kablosuz olsaydı (: Rekabetçi oyunlar için düşünen arkadaşlar bence bütçeyi artırıp başka modellere yönelebilirler (şahsi fikrim). Bu fiyata bu performans ve sessizlik muazzam.

Ürün geldi beklediğimden daha da sessiz çalışıyor günlük kullanım için kesinlikle fiyatını hak ediyor fakat tuş derinliği biraz fazla, oyun vs. kullanımında eli yorabilir o kadar uzun test edemedim yazılım ve günlük işler için kullanacağım şuanlık memnunum keşke bi de kablosuz olsaydı (: Rekabetçi oyunlar için düşünen arkadaşlar bence bütçeyi artırıp başka modellere yönelebilirler (şahsi fikrim). Bu fiyata bu performans ve sessizlik muazzam.
Kanka 400 e kablosuz olsa o kablo ile çarpılmadığına dua etmen gerekirdi :ROFLMAO:

parlaklıgı arttırıp azaltma kısayolu ne beyler? sadece rgb animasyonunu ayarlayamayı bulabildim fn1 fn2 gibi

SS alma tuşu varsa bunu alayım dedım bunda da yok :D Teknoloji ilerledikçe klavyeler geriye gidiyor :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

2021'de almışım 2026'ya gireceğiz. Tam 5 yıldır kullanıyorum çalışmayan 1 tane tuşu yok, ilk günkü gibi. Süre zarfında başka hiçbir klavye kullanmadım, her gün hunharca kullandım. Millet membranlara laf ediyor bir de, yok 10 milyon tıklama ömürleri varmış mekaniklerin 80 milyonmuş falan. Mekanik alan 1 yıla şu tuş basmıyor şöyle böyle diye konu açıyor.. Membran candır.
hahaha aynı klavyeyi aynı yılda almıştım 80tl ye tek sıkıntısı yok üstüne soda bile dökmüştüm zamanında gerçekten tank gibi klavyedir

Geri