Yardım Param Güvende ile Alışverişte Dolandırılma Riski Var mı?

evet hocam adam kargoyu alıp içi boş geldi vs. diyebiliyor satmayın sakın. elden satın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama mail ne alaka anlamadım
Sahte satıldı maili ve kargo kodu veriyorlar.Ürünü kargo vasıtası ile dolandırıyorlar.Yaygın dolandırıcılık yöntemi.

tamamdır dostlar param güvende ile satmayacağım teşekkür ederim hepinize

Satma hocam 2 bin aşağısına sat ama elden sat özellikle pahalı parçaları sahibinden param güvende ile satmayın bol bol hırsız dolandırıcı var platformda hemde kargo hırsızı her türlü zarara girihorsunuz alınacak risk değil adam 90 bin tl lik kamera satmış kargodayken başka birisi gidip o kargoyu şubeden alıp ortadan yok ediyor feci düzenek kurmuşlar her yer mağdur dolu.
evet , daha ucuz veya bozuk ürünü geri kargoluyorlarmış. genelde de alıcının tarafını tutuyormuş sahibinden

get dediğiniz param güvende mi oluyor
Evet, Güvenli E Ticaret'in kısaltması. Alıcı ürünü onaylayacak ta para sana gelecek uzun mesele. Ben kaç kere gördüm ürünü değiştiren, yerine hasarlı ürün yollayan, PC içinden parça çalıp geri yollayan. En temiz ticaret al gülüm ver gülüm alıcı gelir beğenir parasını verir satın alır ya da almaz.

Evet, Güvenli E Ticaret'in kısaltması. Alıcı ürünü onaylayacak ta para sana gelecek uzun mesele. Ben kaç kere gördüm ürünü değiştiren, yerine hasarlı ürün yollayan, PC içinden parça çalıp geri yollayan. En temiz ticaret al gülüm ver gülüm alıcı gelir beğenir parasını verir satın alır ya da almaz.
tekrardan teşekkürlerimi sunuyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,662
Üyeler
186,925
Son üye
diorr
Geri