KTC 27" H27E6 300Hz (320 OD) 1Ms 2K Fast IPS Pivot Gaming Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
@Tayfunns hocam kouri, Philips parasına KTC düştü bir yorumunuz var mı bu ürün hakkında daha önce yaptığınız inceleme vs.
180 Hz 320 Hz amaRehber: KTC H27E6 27'' 2K 320hz/ IPS 1MS Monitör İncelemesi
Panel bilgisi https://www.panelook.com/ME270QHB-NF8_BOE_27.0_CELL_overview_66934.html Panel modeli: BOE ME270QHB-NF8 Okside tft (a-si tft den kaliteli) Native 300Hz 8 cof (gayet iyi) Bilmeyenler için BOE, dünyanın en büyük panel üreticilerinden birisi. MSI ve Asus sık sık bu markanın...www.technopat.net
Ben olsam kaliteli VA paneli IPS'e tercih ederim. KTC çok daha iyi renk gamutuna sahip ancak AOC da iyi. Ayrıca AOC yüksek kontrast oranına ve iyi parlaklığa sahip. Buna ek olarak tepki süresi bakımından da güzel.
![]()
AOC CQ32G4VE 31.5" 180Hz 0.5ms HDMI DP Adaptive Sync HDR10 QHD VA 2K Curved Gaming Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
320hz modeller buna ktc de dahil gerçek 320hz kadar hızlı değil. Performansı 240hz monitörden çok da farklı değil. Yine de evet yüksek yenileme hızına sahip ancak ben AOC için değeceğine düşünüyorum. Kontrast oranı ve siyah performansı için bundan feragat ederdim. Ayrıca IPS glow problemi de yok. Bunlar genel deneyimi çok fazla iyileştiriyor. Ama H27E6 da çok iyi fiyatta. Yani IPS istiyorsanız alabilirsiniz, bu benim kişisel tercihim.180 Hz 320 Hz ama
Şu cümleyi biraz daha açabilir misiniz hocam? Gerçek 320Hz kadar hızlı değil derken ne demek istediğinizi anlamadım. Teknik olarak 320Hz panel değil gibi bir şey mi yoksa 240Hz'den farkını gözle görememek mi? Sizi etiketlemiştim monitör konuma, 320Hz Lenovo aldım da bu yazınızı görünce merak ettim.320hz modeller buna ktc de dahil gerçek 320hz kadar hızlı değil.
32 inç 27 inç yok mu şöyle 24 inç 2K?320hz modeller buna ktc de dahil gerçek 320hz kadar hızlı değil. Performansı 240hz monitörden çok da farklı değil. Yine de evet yüksek yenileme hızına sahip ancak ben AOC için değeceğine düşünüyorum. Kontrast oranı ve siyah performansı için bundan feragat ederdim. Ayrıca IPS glow problemi de yok. Bunlar genel deneyimi çok fazla iyileştiriyor. Ama H27E6 da çok iyi fiyatta. Yani IPS istiyorsanız alabilirsiniz, bu benim kişisel tercihim.
2MS değil.Testlere baktığımda 320 Hz de 2 MS gibi gerçek süreler alıyor sanırım ktc fps oynadığım için biraz bu dikkatimi çekti ve indirim oranı da çok yüksek bence bu monitör 17-18 bantlarindaydi
Monitörün yenileme hızını gerçek anlamda verebilmesi için renklerin yeteri kadar hızlı değişmesi gerekir. Basit olması için 500hz den örnek vereyim. 1000/500hz=2ms Eğer monitör 2ms'ten fazla ise ghosting olur, ayrıca hareket bulanıklığı da artar. Yani 500hz olması onun 500hz gibi hissettireceği anlamına gelmez. Yani monitör yeni kareleri gösterirken pikseller renkleri zamanında değiştiremediği için ghosting ve bulanıklık meydana geliyor.Şu cümleyi biraz daha açabilir misiniz hocam? Gerçek 320Hz kadar hızlı değil derken ne demek istediğinizi anlamadım. Teknik olarak 320Hz panel değil gibi bir şey mi yoksa 240Hz'den farkını gözle görememek mi? Sizi etiketlemiştim monitör konuma, 320Hz Lenovo aldım da bu yazınızı görünce merak ettim.
24'' olarak görmedim. G2421V ve Q25G4SR var sadece.32 inç 27 inç yok mu şöyle 24 inç 2K?
Kaç ms hocam bu ktc?2MS değil.
Monitörün yenileme hızını gerçek anlamda verebilmesi için renklerin yeteri kadar hızlı değişmesi gerekir. Basit olması için 500hz den örnek vereyim. 1000/500hz=2ms Eğer monitör 2ms'ten fazla ise ghosting olur, ayrıca hareket bulanıklığı da artar. Yani 500hz olması onun 500hz gibi hissettireceği anlamına gelmez. Yani monitör yeni kareleri gösterirken pikseller renkleri zamanında değiştiremediği için ghosting ve bulanıklık meydana geliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
24'' olarak görmedim. G2421V ve Q25G4SR var sadece.
Tepki süresi testleri nokta atış doğru cevabı vermez. Ama test sonucunu merak ediyorsan rehberimi paylaşayım.Kaç ms hocam bu ktc?