Sevdiğim kızın babası öğrendi

Derslerimiz baya iyi
yıllar sonra forumda ilk hangiş konuyu açmışım diye bakındığında bunu görünce pişmanlıklarından dolayı sinirlenecen kendine vurmak isteyeceksin , dersin ne kadar iyi olursa olsun bu yaşta olmaz lise 3 e kadar kendine hiç sevgili şeyine girme girdirtmede tabi o yıllardada yapmamalısın ama istemeden olabiliyor yaş gereği, arkadaşınla konuş olmayacağını düzgün dille ilet babası yerinde olsam gelip seni vurar veya ailen ile şiddetli bi kouşma geçirirdim

14
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kızı çok seviyorum oda seviyor beni

14

14

8 bazı arkadaşlarıma danıştım babasının yanlış düşündüğünü söylediler
Bosver dostum dersine bak

Gerek yok bu yaşta böyle şeylere liseye geçmeden ayrılırsınız zaten

Birbirimizi seviyoruz
ya bak bunlar komik laflar cunku yasin kucuk. "birbirimizi seviyoruz" cok klise bir laf. Babasi izin vermemisse yapacak bir sey yok. Cok seviyorsan babasina karsi gelmezsin ve beklersin buyudukten sonra adabiyla konusursun babasiyla.

okuldan sınıf arkadaşım olan bir kızla birbirimizi sevip platformlardan ve okuldan konuşuyoruz ama sevgili aşamasında değiliz kıza balım yazdım babası okumuş ve çok kızmış annesi kızmamış annemi arayıp söylemiş o yandan sıkıntı yok ama babası çok fazla kızmış kıza ve angelle bidaha görüşmüceksin demiş ne yapıcam arkadaşlar yardım edin
Biz seni koruyamayız. Kendin önlemini alacaksın.

Biz seni koruyamayız. Kendin önlemini alacaksın.
Bende nasıl olucak diye konuyu açtım

okuldan sınıf arkadaşım olan bir kızla birbirimizi sevip platformlardan ve okuldan konuşuyoruz ama sevgili aşamasında değiliz kıza balım yazdım babası okumuş ve çok kızmış annesi kızmamış annemi arayıp söylemiş o yandan sıkıntı yok ama babası çok fazla kızmış kıza ve angelle bidaha görüşmüceksin demiş ne yapıcam arkadaşlar yardım edin
Kızla görüşüyoruz ama çok az

Geri