Naruto izleme sırası nasıl olmalı

mt09kedy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
157
Naruto,shippuden,baruto şeklinde ama bunlardan hangisi naruto onu anlayamadım

Ekler

• 31957.webp
    31957.webp
    156.4 KB · Hit: 23
İlk narutoyu izlicen o çocukluk dönemi, shippuden sonra o gençlik dönemi, borutoda oğlu ama pek güzel değil naruto pek gözükmüyor oğlunu anlatıyor zaten. Bu arada naruto da çok filler var onlar ana hikayeye bağlı değil onları atla İnternete yazarsan hangileri olduğunu çıkar shippuden de aynı şekilde.

Once Naruto'yu izlemelisin cocuklugunu anlatiyor sonrada naruto shippuden izle oda gencligini anlatiyor Barutoya gelecek olursak tavsiye etmem Hic izleme bence O kadar rezil bir seri Zaten Baruto'yu yazan ''Kishimoto'' degil onu 2016'da ''Ukyo Kodachi'' yazmaya basladi sonra oda 2020 de birakti ve ''Mikio Ikemoto'' ye devretti yani naruto ve shippudenin yazari ile baruto nun yazari ayni kisiler degil bu yuzden baruto yu izleme

Bu arada naruto 220 bolum naruto shippuden ise 500 bolum yani Toplam 720 Bolum ama cok fazla filler var filler'lari izlemez isen 420-450 bolum falan yapiyor toplam

Ben Fillerlar dahil izlemistim bagzi fillerlar siksada cogu filler bolumu yan hikayelere vs. deginerek dahada baglanmani sagliyor yani 720 bolum izleyebilirim bikmam diyorsan fillersiz oneririm tabi en basta bakarsin o filler sıkıyorsa hemen atlarsin onu zaten sana kalmis

filler bolumleride google'a Naruto filler list yazarak filler list sitesinden gorebilirsin

Full filler başka bir olayı yok bu animenin.

Geri