Sweatshirt - Hoodie icin kaliteli ve F/P marka önerisi

thepole

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
1000
Instagram'daki sayfalarin falan cok guzel tasarimlari var ama hangisi guvenilir bilmiyorum. Kaliteli ve F/P markalar oneririseniz guzel olur. Geleneksel markalar da olur.

Instagram'daki sayfalarin falan cok guzel tasarimlari var ama hangisi guvenilir bilmiyorum. Kaliteli ve F/P markalar oneririseniz guzel olur. Geleneksel markalar da olur.
fiyatları bir tık tuzlu ama Bushido ve Konfuse markalarını öneririm. Tişörtlerini kullanıyorum çok kaliteliler, piyasada ki en kaliteli kumaşları kullanıyorlar. Tasarımlar da çok fena. 🤌

Hm kötü ya lcw gibi böldüler standart satılan malların kalitesi kötü. Eski normal üretimleri de premium adı altında satıyorlar artık. Fiyatlar da uçtu.

fiyatları bir tık tuzlu ama Bushido ve Konfuse markalarını öneririm. Tişörtlerini kullanıyorum çok kaliteliler, piyasada ki en kaliteli kumaşları kullanıyorlar. Tasarımlar da çok fena. 🤌
kanka çok abartılı tasarımlar bunlar ya. Ben daha çok sade seviyorum

Hocam iyi güzelde baya pahalıymış be. Biraz daha uygun fiyatlı bildiğin varsa önerirsen sevinirim. Respire falanda güzel bu arada önerebilirim.

Tarzın ne ? Streetwear seviyorsan instagramda zaee sayfasına bakabilirsin çok baskı sevmiyorsan no362 ye bakabilirsin önemli olan tarzın

Hocam iyi güzelde baya pahalıymış be. Biraz daha uygun fiyatlı bildiğin varsa önerirsen sevinirim. Respire falanda güzel bu arada önerebilirim.
Bu markaların dışında genelde Tudors ve Defacto giyiyorum hocam. Hepsiburada da güzel indirimler oluyor. LCW basic ve Trendyol Man de idare eder kalitede oluyor, fiyatları baya uygun ama ömürleri kısa. Tercihim Bushido ve Konfuse tarafında oluyor, biraz kilolu olduğu için onların kalıbı daha uygun bana, hem de geniş kesim seviyorum ben, onların kesimi oversize. Kumaş ömrü de uzun, fiyatı oradan kurtarıyor.

mounte bianca veya trendiz bakabilirsin
Hocam bu deluxeler ne böyle trendizden r34 desenli olan hoodie vardı bende rahattı da cebi yırtılıyordu hep bu mountebiancadan 3 tane alacağım şimdi tasarımları felaket hoşuma gitti vandal, estado ve ciervo alacağım halı gibi dolaşmak istiyorum kaliteli duruyorlar teşekkür ediyorum bu konuya bu öneriyi yaptığınız için :D

Bu markaların dışında genelde Tudors ve Defacto giyiyorum hocam. Hepsiburada da güzel indirimler oluyor. LCW basic ve Trendyol Man de idare eder kalitede oluyor, fiyatları baya uygun ama ömürleri kısa. Tercihim Bushido ve Konfuse tarafında oluyor, biraz kilolu olduğu için onların kalıbı daha uygun bana, hem de geniş kesim seviyorum ben, onların kesimi oversize. Kumaş ömrü de uzun, fiyatı oradan kurtarıyor.
Mountebianca içime sinsede biraz şikayetlere baktım içime sinmedi bushidodan 2 tane alıyorum

Geri