Ne yaptı? Güncellemeyi mi tekrar tekrar yapıyor?Dün akşam kadar gayet sağlıklı çalışıyor du aksam yatmadan güncellemeyi yaptim yattim sabah ilk oyuna girdiğimde yapti simdi youtube video izlerken yapti
Aramıza hoş geldin, siyah ekran verip bi anda restart mı atıyor tam olarak durum bu mu?Hayır hocam kendini yeniden başlatıp duruyor arada bi
SOL ALTTAKİ ARA KISMINA "GÜN" YAZIN.Dün akşam kadar gayet sağlıklı çalışıyor du aksam yatmadan güncellemeyi yaptim yattim sabah ilk oyuna girdiğimde yapti simdi youtube video izlerken yapti
Kanka ben win11 geçtiğimden beri aynılarını yaşıyorum çok lanet bir iş gerçekten. Özellikle güncelleme sonrası pc sapıtıyor.Evet.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Düzelmezmi![]()
En son tarihli olan sistemi bozan güncellemedir.Birsürü var
Hocam sıkıntı güncelleme yaptiktan sonra sistem siyah ekran verip yeniden başlatmasıSOL ALTTAKİ ARA KISMINA "GÜN" YAZIN.
"Güncelleştirmeleri Denetleyin" e tıklayın.
Açılan sayfada "Güncelleştirmeleri denetle" düğmesine basın.
Bir süre arasın. Bir kaç satır altta "Gelişmiş Seçenekler" e tıklayın
Açılan sayfada altta "Ek seçenekler" kısmında "İsteğe bağlı güncelleştirmeler" e tıklayın. Seçilecek bir şey varsa hepsini seçin.
"indir ve yükle" düğmesine basın.
Bunları yapmazsanız sürekli sorar.![]()
Satıcam bu gidişle uğraşamam ya o kadar para verdim uğraşmaktan bıktımKanka ben win11 geçtiğimden beri aynılarını yaşıyorum çok lanet bir iş gerçekten. Özellikle güncelleme sonrası pc sapıtıyor.
Ee adama vereceksin adamda bilmeyen biriyse çöktü diye sana yazacak iade isteyecek. Sen ddu ile ekran kartı driver silip tekrar yüklesene kanka bi.Hocam sıkıntı güncelleme yaptiktan sonra sistem siyah ekran verip yeniden başlatması
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Satıcam bu gidişle uğraşamam ya o kadar para verdim uğraşmaktan bıktım