35 bin ₺ Güncel Telefon Önerisi

baya oyle s25 fe vs s24 plus cpu test diye bir kaynak yok sanirim ama ben satin almadan once (s24plus ve s25 fe) arasinda kalmistim. Bir cok kaynaktan ayri ayri test ve sicaklik degerlerini arastirdim bunun uzerine konusuyorum. Sizde antutu,gfx bench,3d mark gibi testlerin her iki cihazdada ayni android surumundeki testlerine bakip yorum yapabilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

genel olarak bu sitede s24 plus daha iyi cikmis ekran ppi/4gb daha fazla ram olmasindan vs kaynakli ama s25 fe ekranina gidince why s25 fe is better da bir kac performans kiyaslamasini gorebilirsin. Tabi tek kaynak olarak bu siteyi almak sacma biraz daha aratabilirsiniz farkli kaynaklardan
256 gb versiyonları ile kıyaslaman lazım attığın link bile yanlış. Attığın sitede bile s24 plus kazanıyor kaldı ki bu site bu tarz karşılaştırmalar için güvenilir bir yer değil.

burdada iki cihazinda exynos versiyonu var
s25 fe antutu da %30 daha yuksek puan aliyor
Antutunun sonucu versiyonlara göre değişiyor hiç bir doğruluğu olmayan benchmark programı. Geekbench skorları aynı zaten çipleri aynı.

256 gb versiyonları ile kıyaslaman lazım attığın link bile yanlış. Attığın sitede bile s24 plus kazanıyor kaldı ki bu site bu tarz karşılaştırmalar için güvenilir bir yer değil.

Antutunun sonucu versiyonlara göre değişiyor hiç bir doğruluğu olmayan benchmark programı. Geekbench skorları aynı zaten çipleri aynı.
s24 plus diger etkenlerden dolayi kazaniyor. 3dmark ve diger benchmarklara da bakin derim. geekbench kisa bir cpu benchmarki. s24 plus overheating problemi olan bir cihaz. zaten s24+ in snapdragon ve exynos kiyaslamalarina bakarsaniz snapdragon daha stabil bir performans veriyor sicaklik degerlerinden dolayi

istediginiz bir test varsa yapip atayim hocam cok daha netlesmis olur :D

s24 plus diger etkenlerden dolayi kazaniyor. 3dmark ve diger benchmarklara da bakin derim. geekbench kisa bir cpu benchmarki. s24 plus overheating problemi olan bir cihaz. zaten s24+ in snapdragon ve exynos kiyaslamalarina bakarsaniz snapdragon daha stabil bir performans veriyor sicaklik degerlerinden dolayi

istediginiz bir test varsa yapip atayim hocam cok daha netlesmis olur :D
Neyse ne. İkisindede exynos çöpü var zaten bence konu sahibi honor 400 pro alıp geçsin ya da s25'e çıkarsın bütçeyi ama sırf daha az ısınıyor diye ve daha yüksek antutu puanı var diye exynos bulunduran s25 fe almam şahsen

Neyse ne. İkisindede exynos çöpü var zaten bence konu sahibi honor 400 pro alıp geçsin ya da s25'e çıkarsın bütçeyi ama sırf daha az ısınıyor diye ve daha yüksek antutu puanı var diye exynos bulunduran s25 fe almam şahsen
saygi duyarim hocam bende fikrimi paylastim sirf biraz daha fazla islemci gucu icin honor 400 almam diyerek

saygi duyarim hocam bende fikrimi paylastim sirf biraz daha fazla islemci gucu icin honor 400 almam diyerek
Peki teşekkürler malesef 35 bin bile bütçeyi aşıyorken s25 çıkma ihtimalim yok honor 400 pro tek seçenek kalıyor bana galiba biraz daha araştırıp bakacam teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,124
Üyeler
187,453
Son üye
meeptt
Geri