Küçükken elini yakanlarUfak tefek tamirat tadilat işlerinde kullanırsınız.
YDGR 20W Anahtarlı Ergonomik Silikon Tabancası - 7 mm Şeffaf Mum Çubukları ile 10 Adet Hediye Paketi
Alıntıyı görüntüle
benim yeğen lehim aletini fişe takıp elini yapmıştı 4 yaşındayken, aman dikkatKüçükken elini yakanlar![]()
O kadar silikon zaten 100 TL. Tabanca 49 TL ye geldi. Tabanca da küçük, çocuklar için kullanışlı olacak. (Büyük kontrolünde) Teşekkürler.
bunu paylaşmadaki amacım camların kenarlarına cam balkonların alt kısımlarına veya mutfakta sızıntı yapan yerlere çekilebilir düşüncesiydi. Aman çocukların eline vermeyin uç kısmı özellikle oldukça sıcak oluyor.benim yeğen lehim aletini fişe takıp elini yapmıştı 4 yaşındayken, aman dikkat
yok eline de vermedik kendi gizlice çekmeceden çıkarmış nasıl açtıysa takmış fişe, Allahtan parmağının ucu yandı sadece, ev de yanabilirdibunu paylaşmadaki amacım camların kenarlarına cam balkonların alt kısımlarına veya mutfakta sızıntı yapan yerlere çekilebilir düşüncesiydi. Aman çocukların eline vermeyin uç kısmı özellikle oldukça sıcak oluyor.
geç ısınıp erken soğuyan modelUfak tefek tamirat tadilat işlerinde kullanırsınız.
YDGR 20W Anahtarlı Ergonomik Silikon Tabancası - 7 mm Şeffaf Mum Çubukları ile 10 Adet Hediye Paketi
Alıntıyı görüntüle
Eee 20w anca o kadar.geç ısınıp erken soğuyan model
Söz konusu alanlar nispeten geniş alanlar olduğu için doğrudan çekomastik ya da banyo uyumlu silikon ürünleri daha dayanıklı ve yüzeylere adhezyonu (Yapışması) daha iyi olan seçenekler olur. Bu mumların ince oluşu da öyle bir alanı doldurana kadar insanı kanser edebilir. Kendi adıma minik rötüşlar ve uygulamalar için aldım.bunu paylaşmadaki amacım camların kenarlarına cam balkonların alt kısımlarına veya mutfakta sızıntı yapan yerlere çekilebilir düşüncesiydi. Aman çocukların eline vermeyin uç kısmı özellikle oldukça sıcak oluyor.
silikonlar üçte bir, yarısı boyutunda falan geliyor. indirim yok bu aradaO kadar silikon zaten 100 TL. Tabanca 49 TL ye geldi. Tabanca da küçük, çocuklar için kullanışlı olacak. (Büyük kontrolünde) Teşekkürler.
Gecen atölyede lehim yaparken elime değdi hemen cektim yarım saniyede pişmiş et gibi olduyok eline de vermedik kendi gizlice çekmeceden çıkarmış nasıl açtıysa takmış fişe, Allahtan parmağının ucu yandı sadece, ev de yanabilirdi
Çocuğun parmağı pişmis et gibi olmuştur benceyok eline de vermedik kendi gizlice çekmeceden çıkarmış nasıl açtıysa takmış fişe, Allahtan parmağının ucu yandı sadece, ev de yanabilirdi