🔥İndirim Silikon Tabancası + 10 silikon 149TL

benim yeğen lehim aletini fişe takıp elini yapmıştı 4 yaşındayken, aman dikkat
bunu paylaşmadaki amacım camların kenarlarına cam balkonların alt kısımlarına veya mutfakta sızıntı yapan yerlere çekilebilir düşüncesiydi. Aman çocukların eline vermeyin uç kısmı özellikle oldukça sıcak oluyor.

bunu paylaşmadaki amacım camların kenarlarına cam balkonların alt kısımlarına veya mutfakta sızıntı yapan yerlere çekilebilir düşüncesiydi. Aman çocukların eline vermeyin uç kısmı özellikle oldukça sıcak oluyor.
yok eline de vermedik kendi gizlice çekmeceden çıkarmış nasıl açtıysa takmış fişe, Allahtan parmağının ucu yandı sadece, ev de yanabilirdi

Bu tip cihazları kendilerinin doğrudan erişebileceği noktalarda özellikle bulundurmuyoruz. Hobi amaçlı uygulamalarda (Kolaj, takı tasarımı v.b.) kullanacaklarında doğru yönergelerle ve onlarla birlikte! kullanıyoruz. Bunların dışında aman dikkat. Merak ve bilgi eksikliği her yaşta risklidir.

Not: Büyük kontrolünde notunu bu nedenle ve özellikle ekledim. 😉

geç ısınıp erken soğuyan model
Eee 20w anca o kadar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Söz konusu alanlar nispeten geniş alanlar olduğu için doğrudan çekomastik ya da banyo uyumlu silikon ürünleri daha dayanıklı ve yüzeylere adhezyonu (Yapışması) daha iyi olan seçenekler olur. Bu mumların ince oluşu da öyle bir alanı doldurana kadar insanı kanser edebilir. Kendi adıma minik rötüşlar ve uygulamalar için aldım.

Ya ben başka markanın aynı türdeki aletini aldım. Hiçbir işe yaramıyor. Yani silikonu iten kısım çok yetersiz. Bir kısma kadar itiyor sonra içerisinde kalıyor bir işe de yaramıyor içinde kalıyor silikon ben mi kullanamıyorum anlamadım.

yok eline de vermedik kendi gizlice çekmeceden çıkarmış nasıl açtıysa takmış fişe, Allahtan parmağının ucu yandı sadece, ev de yanabilirdi
Gecen atölyede lehim yaparken elime değdi hemen cektim yarım saniyede pişmiş et gibi oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çocuğun parmağı pişmis et gibi olmuştur bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,412
Üyeler
186,888
Son üye
arazhzhara25
Geri