Arctic Liquid Freezer II 420 Multi Compatible All-in-One CPU Water Cooler - ACFRE00092A
Arctic Liquid Freezer II 420 Multi Compatible All-in-One CPU Water Cooler - ACFRE00092A
bu siteden p12max fan aldım TR de800 900tl satılıyordu tane burda 600Güzel fırsat alınır
Bu sitede iyi güzel hoş ürünler satıyolar ama pahalı ya. Bazı ürünlerde tekel oldukları için absürt fiyatlar koyuyolar. Trde olmayan ürünü 2 bazen de 3 katı fiyatına satıyolar. Perakende satış fiyatı amerikada 89 dolar avrupada 80 euro olan bi ürün var bazen indirime girip 60 euroya bile satılıyor ama trde yok diye beyfendiler 200 dolara siteye koymuşlar. Keşke satış sayısı koysalarmış. Haftada hatta ayda 1 tane bile satılmadığına o kadar eminim ki. Düzgün ve hak ettiği fiyattan satsalar satışlar 5 katına çıkar en az
Stok olmadığı için TR de 800-900 TL yi gördü, yoksa o kadar değil P12 Max ın piyasası.bu siteden p12max fan aldım TR de800 900tl satılıyordu tane burda 600
Fiyatlar her zaman şişik maalesef. Buradan almak yerine arada bi sırbistana falan 3 bin liraya gidiş dönüş uçak bileti oluyo. Gitmeden amazondan sipariş verip gidinxe kargoyu teslim alıp 3 gün sırbıstanı bile gezer gelirsin. Ekstradan 2-3 bin civarı cebinden çıkar ama tek taşla iki kuş.jumbum alışverim oldu güzeldi geçen havn al aparatı aldım iptal ettim şimdi giriyorum mail onaylat diyor hesap kuruyorum aynı şekilde banladılar galiba arkadaş girdi hesap kurdu aldı şaka gibi
ürün yok dikey tutucu alim diyorum 5100 tl satıyorlar kasa 7k denk getirip aldım alt aparat dikey tutucu aldınmı kasa parasına geliyor
phanteks sıvı alim diyorum 12k.
lianli lcd-s alim diyorum 9 k felan piyasanın üstü getiriyor helal olsun ama bazen fiyatları 2 k üstü oluıyor genelde büyük ürünlerde.
dur aydınlanma yaşadım bir an hiç aklıma gelmezdi.Fiyatlar her zaman şişik maalesef. Buradan almak yerine arada bi sırbistana falan 3 bin liraya gidiş dönüş uçak bileti oluyo. Gitmeden amazondan sipariş verip gidinxe kargoyu teslim alıp 3 gün sırbıstanı bile gezer gelirsin. Ekstradan 2-3 bin civarı cebinden çıkar ama tek taşla iki kuş.
Öncelikle iyi güzel hoş ürünler getiriyorlar kısmına katılıyorum. Hangi üründen bahsediyorsunuz bilmem ancak genel olarak satışları yüksek adette.Güzel fırsat alınır
Bu sitede iyi güzel hoş ürünler satıyolar ama pahalı ya. Bazı ürünlerde tekel oldukları için absürt fiyatlar koyuyolar. Trde olmayan ürünü 2 bazen de 3 katı fiyatına satıyolar. Perakende satış fiyatı amerikada 89 dolar avrupada 80 euro olan bi ürün var bazen indirime girip 60 euroya bile satılıyor ama trde yok diye beyfendiler 200 dolara siteye koymuşlar. Keşke satış sayısı koysalarmış. Haftada hatta ayda 1 tane bile satılmadığına o kadar eminim ki. Düzgün ve hak ettiği fiyattan satsalar satışlar 5 katına çıkar en az
Sitelerinde herhangi bir ürüne tıkladığınızda header kısmında link mevcut.hocam kanalın linkini paylaşma şansınız var mı?