Hangi ekran kartını almalıyım..?

aslında 1920x1080 oynuyorum 144hz bir monitörüm var onuda değiştiririm bunları aldıktan sonra şu an rdr 2 oynuyorum genel olarak ve asetto corsa da direksiyon seti ile oynuyorum ultra grafik ayarlarım var 4060ti ile iyidi fakat 470 8gb ile sorun yaşıyorum bu sebep ile yeni bir ekran kartı bakıyorum
Anladım hocam çıkabileceğin maksimum bütçe nedir peki

3 fanlı olması, arka plakanın metal olmasından daha çok etki eder diye düşünüyorum. Bende 5070 diyecektim hatta baktım 28k ya PNY 3 fanlı model vardı ama taksiti düşününce vazgeçtim. VRAM konusunda bence herkes gereksiz çıldırıyor. Daha güçlü kart alman daha işine yarar, VRAM 20 olsa bile 50 fps alıyorsan akıcı olmaz ancak daha güçlü kart ile elde edeceğin 10 daha fps, toplam 60 fps sana akıcı oyun oynatır. Tabii önemli olan bütçe, mümkünse al. Üstelik seri arttığı için build quality de artar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

AC de nvidia iyiydi sanırım. Bende oynuyorum f1, AC.

3 fanlı olması, arka plakanın metal olmasından daha çok etki eder diye düşünüyorum. Bende 5070 diyecektim hatta baktım 28k ya PNY 3 fanlı model vardı ama taksiti düşününce vazgeçtim. VRAM konusunda bence herkes gereksiz çıldırıyor. Daha güçlü kart alman daha işine yarar, VRAM 20 olsa bile 50 fps alıyorsan akıcı olmaz ancak daha güçlü kart ile elde edeceğin 10 daha fps, toplam 60 fps sana akıcı oyun oynatır. Tabii önemli olan bütçe, mümkünse al. Üstelik seri arttığı için build quality de artar.

AC de nvidia iyiydi sanırım. Bende oynuyorum f1, AC.
o zaman ay sonuna kadar indirim bekleyip 5060ti ve 5070 bir kart indirime girerse almak çok mantıklı ama girmez ise yine ikisinden birini 9 taksit seçeneği ile yine 1-2k üstüne almak da mantıklı gibi düşünüp bekleyeyimmi ?

o zaman ay sonuna kadar indirim bekleyip 5060ti ve 5070 bir kart indirime girerse almak çok mantıklı ama girmez ise yine ikisinden birini 9 taksit seçeneği ile yine 1-2k üstüne almak da mantıklı gibi düşünüp bekleyeyimmi ?
Valla hocam şurada yılbaşı indirimine olursa 5 bilemedin en fazla 10 gün kaldı. Bekle artık. 2 ay olsa al geç kendini yorma derdim.

Vatan taksit yapıyor mu bilmiyorum ama orada bazı iyi kartlar var. Orayı da takip et.

Vade farkı çok büyük değilse olabilir, başka çare yok :(

Denk geldim, mesela böyle uyar mı? https://amzn.eu/d/j35sqJi

Son düzenleme:
Valla hocam şurada yılbaşı indirimine olursa 5 bilemedin en fazla 10 gün kaldı. Bekle artık. 2 ay olsa al geç kendini yorma derdim.

Vatan taksit yapıyor mu bilmiyorum ama orada bazı iyi kartlar var. Orayı da takip et.

Vade farkı çok büyük değilse olabilir, başka çare yok :(

Denk geldim, mesela böyle uyar mı? https://amzn.eu/d/j35sqJi
Hocam o zaman 9070 alman mantıklı olacaktır. Eğer 33-34k bandına çıkabilirim dersen 9070xt alabilirsin.
Gigabyte 9070 (29.999,00TL) --- Asus 9070 (31.656,56TL)
Gigabyte 9070xt (33.599,00TL) --- Sapphıre 9070xt (33.879,00TL) --- Xfx 9070xt (33.999,00TL)
o zaman şöyle yapıyorum konuyu çözümlendi olarak işaretliyorum ve son olarakta kararım 9070xt ve 5070 bu kartların birisinde güzel bir indirim yakaladığım gibi alıyorum hepinize her şey için teşekkürler <3

o zaman şöyle yapıyorum konuyu çözümlendi olarak işaretliyorum ve son olarakta kararım 9070xt ve 5070 bu kartların birisinde güzel bir indirim yakaladığım gibi alıyorum hepinize her şey için teşekkürler <3
İndirim yakalarsan hangisi denk gelirse kaçırma hocam. Eğer indirimsiz alacaksan da mutlaka 9070xt al. Rdr de 5070'den 40fps civarı fazla fps alırsın (yüksek ayarlarda)

Arkadaşlar hepinizi şaşırtarak burada konuştuğumuz kartların dışında olan rx 9060xt ekran kartını bu gece itibari ile sipariş verdim hayırlı uğurlu olsun cuma günü elimde olacak gerekli bilgileri buradan paylaşacağım hepinize teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,653
Üyeler
186,924
Son üye
Crowley37
Geri