Nasıl bir hata hocam normal üçgen üçgene zaten boşluğa koyuyoruzBöyle olmaması gerekiyor, işlemciyi takarken hata yapılmış olabilir
Hocam briket yamuk mu bana mı öyle geldi?Nasıl bir hata hocam normal üçgen üçgene zaten boşluğa koyuyoruz
Hayır hocam paketten çıkan vidalar kısa geldiği için sıkınca o şekilde durdu anlamadımHocam briket yamuk mu bana mı öyle geldi?
Hayır kutudan çıkanları kullandım orijinal braketteki vidalar çıkmıyor bir türlüSıfır olması gerekiyor aslında vida olarak anakarta takılı orijinal vidalarını mı kullandınız
Onlar çıkıyor dostum onları çıkarıp tekrardan aynı vidayı takacaksın ben çok taktım bu aparatlardanHayır kutudan çıkanları kullandım orijinal braketteki vidalar çıkmıyor bir türlü
Hocam boşa dönüyor vidayı tutan bir şey var sankiOnlar çıkıyor dostum onları çıkarıp tekrardan aynı vidayı takacaksın ben çok taktım bu aparatlardan
Anakartın arkasında onu tutan yuva var mı baksanaHocam boşa dönüyor vidayı tutan bir şey var sanki
Anakart gigabayte b850 eagle iceOnlar çıkıyor dostum onları çıkarıp tekrardan aynı vidayı takacaksın ben çok taktım bu aparatlardan
Anakart gigabayte b850 eagle ice
Evet hocam ben de fark ettimbi gariplik var cok az bişey cıkıntı olması lazım sende cok var
![]()
Hayır hocam vida braketten ayrılmıyor braket yerinden çıkıyorAnakartın arkasında onu tutan yuva var mı baksana