Toyota Corolla 2024 alınır mı

Al Corollayı bak keyfine. Toyotada CVT zaten ölümsüz şanzıman derler. Motoru atmosferik genellikle. Yağına suyuna bak benzinini 95 koy bak keyfine.

Motoru bağırıyor diyenlere kulak verme. CVT zaten motor devirini stabil tutup hızını yavaş yavaş yükseltiyor yakıt verimliliği için.

Hızlanmasın zaten adam gaza geliyor.
Sonra kendine güvendiğin anda ani hızlandığında bir manevrada kaza yaparsın.

2024 1. Ayında aldım 27k kmdir kullanıyorum tavsiye ederim yakıt olarak çok ekonomik güç desen yerinde oturaklılık desen viraja girde gör derim.

Şehiriçi olsun şehirler arası olsun gayet ekonomik 140bg araç uzun yolda sabit 140-150km h ile ortalama 5.5 yakıyor şehir içi kullanıma bağlı olarak 3.5 ile 4.5 arası yakıyorum daha az yaktığımda oluyor fotoğraf atabilirim ben fiat 500xden geçtim 2018de 0 almıştım o aracımı da yalıtımı tek eksi yönü diyebilirim. Şahsen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şehiriçi olsun şehirler arası olsun gayet ekonomik 140bg araç uzun yolda sabit 140-150km h ile ortalama 5.5 yakıyor şehir içi kullanıma bağlı olarak 3.5 ile 4.5 arası yakıyorum daha az yaktığımda oluyor fotoğraf atabilirim ben fiat 500xden geçtim 2018de 0 almıştım o aracımı da yalıtımı tek eksi yönü diyebilirim. Şahsen

bir yandan da 16-17K MTV var.

Aga hayırlı olsun, Toyota diğer araçlara göre her ne kadar boş kasa gibi görünsede günlük kullanımda baya baya yetiyor.
Bunun üzeri zaten Mercedes Bmw gibi luks araçlar, yedek parçaları ateş pahası, tüketim de hayvani.

Çin arabaları piyasaya yeni daldı, bakalım sonu hayırlısı olur. Bizde kimse artık 2 el arabaların yüzüne bakmıyor. Changan ve en az BYD alıyor.

.........1a

Son düzenleme:
F30 bak A3-4 bak mercedes C bak bunlar icine sinmezse skoda octavia, alfa tonale, vw passat, superb vs bak hocam.

Hissiyat yok, konfor kısıtlı, yol tutus hissi az 1.5m para verip 0 zevk hissiyat aldıktan sonra masrafsız yaa demek bana mantıklı gelmiyor.
Arabada zaten hicbir sey yok masraf cikarmaması burdan
büyük bir ihtimal ailesi ile binecek 1.5 a güzel bulmazsın hiçbirini f30 alınmaz zaten canlı bomba ekstra m plus 40.yıllar 1800 den başlıyor onlarında km yüksek audi arabası kaliteli olabilir ama boş kutu hiç bir şey yok ve pahalı c bulamaz yine hem km yüksek model düşük

1.5 1.6 hocam bütçe
o paralara flame x bulursun dream bakma

Bunlar 122 lik

140

Son düzenleme:
bu fiyatlar bence 100 150 bin fazlası var hemen fiyatta zıplamayın en dip rakamı verin 1450 1500 arası eder bence

Geri