Neler Yeni

2022 Toyota Corolla nasıldır?

Kadir_1987

80+ Silver
Türkiye de ne kadar hız yapabileceğini sanıyorsun ki
Konu trafik de magandalık yapmak değil ki !
Konu ara hızlanmalar.
Uzun yol da araç sollaman gerekir.
Allah korusun acil bir durum olur araç ile hızlı bir şekilde seyir halinde olman gerekir vs.
Konu hız olunca maalesef herkesın aklına keyfi hızlanma geliyor.
Köşe başlarında yanlamak falan sanıyorlar.
İlginçsiniz ;)

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre
Öncelikle hayırlı olsun. Bana göre güzel bir tercih ama bir en azından Dream donanım seviyesi olsa daha güzel olabilirdi. Yakıt olarak benim kısa kullanımlarımda 9.5 - 10 litre civarını görüyordu. Şanzıman olarak bence şu zamanda en sorunsuz şanzımanlardan diyebilirim vites geçişleri olsun 9 ileri olması bence iyi. Geçen sene 180.000TL den Corolla Dream Multidrive almadığıma çok pişmanım.
Dream'de alabiliriz büyük ihtimalle. O iki paket arasında gidip geliyoruz. Babam ekran falan da olmasına gerek yok diyor ancak büyük ihtimalle benim ısrarım üzerine Dream paket alır. Bu arada performans açısından nasıl bir araç? CVT ve atmosferik motor ara hızlanmalarda, yokuşlarda falan bayıyor mu?

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre
Al bakalım aklına bir araba daha sokayım.
Çok güzel ancak bütçe şuan için en fazla 480k. Taş çatlasın 500k.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konu ara hızlanmalar.
Allah korusun acil bir durum olur araç ile hızlı bir şekilde seyir halinde olman gerekir vs.
İlginçsiniz ;)
Kesinlikle katılıyorum. Amacım zaten çıkıp da 200 - 200 yapıştırmak değil. Ara hızlanmaları iyi olsun yeter benm için.

nurettinsevinc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
390
İsim
Nurettin Sevinç
Dream'de alabiliriz büyük ihtimalle. O iki paket arasında gidip geliyoruz. Babam ekran falan da olmasına gerek yok diyor ancak büyük ihtimalle benim ısrarım üzerine Dream paket alır. Bu arada performans açısından nasıl bir araç? CVT ve atmosferik motor ara hızlanmalarda, yokuşlarda falan bayıyor mu?
Dream ve Vision arasında multimedya ekran boyutu farkı var bayide daha net fark edebilirsin. Hybrid olan modelleri genelde benzinli modellere göre daha iyi hızlanıyor. Ama tabi fiyat farkı çok fazla. Benzin modelinde araba full dolu ve bagaj dolu olduğunda belki biraz hantal kalabilir ama bence genel anlamda yeterli olacaktır.

Ek olarak corolla model araçlarda stepne, kriko ve bijon anahtarı bulunmuyor. Tamir kiti ve kompresör çıkıyor. Benim önerim orjinal tamir kiti pahalı olduğu için aracı alman durumunda sprey şişelerde bulunan ucuz tamir kiti alman veya kendine stepne bulman :D

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Bu konuya @Denizgezen'in de bakmasını istiyorum.

Kadir_1987

80+ Silver
Çok güzel ancak bütçe şuan için en fazla 480k. Taş çatlasın 500k.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kesinlikle katılıyorum. Amacım zaten çıkıp da 200 - 200 yapıştırmak değil. Ara hızlanmaları iyi olsun yeter benm için.
Ailen ile birlikte güzel günler de kullan inşaallah.

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre

Sercankır

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
718
İsim
Sercan
Manuel de olabilir dersen yine elentrayı öneririm.Hiçbir konuda üzmez.Ne performans ne de konfor konusunda çok iyi bir araç.

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Konu ara hızlanmalar.
İlginçsiniz ;)
Cidden ilginçler :/

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hızlanma şu şekilde
Bu konuya @Denizgezen'in de bakmasını istiyorum.
Teşekkür ederim etiketlediğin için
Bu arabalarda o kadar tork yok o kadar fazla iddialı da motoru yok
Bunların motoru zamanında efsane kasalarda yaptıkları gibi sorun olmasın az yaksın motoru. Bu motor da o şekilde , az yaksın , performans açısından da üzmesin ama çokta uçup kaçmasın
Şanzıman olarak sorunlu olmadığını okudum ve tatmin edici duruyor. Kısacası alınır
En azından sıfır sorunsuz bir arabaya biniyorum diye düşünürsün ki bu dediklerimin kat be katını çıkarır

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre
Hızlanma şu şekilde

Teşekkür ederim etiketlediğin için
Bu arabalarda o kadar tork yok o kadar fazla iddialı da motoru yok
Bunların motoru zamanında efsane kasalarda yaptıkları gibi sorun olmasın az yaksın motoru. Bu motor da o şekilde , az yaksın , performans açısından da üzmesin ama çokta uçup kaçmasın
Şanzıman olarak sorunlu olmadığını okudum ve tatmin edici duruyor. Kısacası alınır
En azından sıfır sorunsuz bir arabaya biniyorum diye düşünürsün ki bu dediklerimin kat be katını çıkarır
Şöyle bir baktım da fena değil aslında hızlanması falan. 0 - 100 olarak Connect'le aynı. 160'dan sonra Connect'e göre daha iyi gidiyor. Sanırım Megane konusunda da baya ikna ettim babamı. 1.3, 140 HP bir Megane alırsak nasıl gider sizce?

Top Bottom