Öneri S25 FE Almayı düşünüyorum, bu bütçe için başka alternatif var mı?

Spigen ve anker çok fazla indirime giriyordu diye hatırlıyorum, tamamdır onlara dikkat ederim muhakkak, bir sıkıntı olmaz dimi? batarya tarafında? Sanırım s25 fe'ye devam edeceğiz :D başka bir şey gelmedi
Evet, indirimlerde iyi fiyatlara yakalanabiliyor. Sıkıntı olmaz, dediğim gibi bilinen, kaliteli bir marka olsun PD destekli olsun, 45W olabilir, daha yüksek Watt değerine de sahip olabilir, her halükarda telefon en fazla 45W'ı kullanacaktır, başka bir şey yok yani. Şimdiden hayırlı olsun o zaman.

Ben bu abiyi sıkça takip ediyorum bir de bu videoya bakmanı tavsiye ederim. Teknik anlamda çok bilgili birisi belki dikkatini çeken bir şey olur.
Sağol hocam bir göz gezdiriyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet, indirimlerde iyi fiyatlara yakalanabiliyor. Sıkıntı olmaz, dediğim gibi bilinen, kaliteli bir marka olsun PD destekli olsun, 45W olabilir, daha yüksek Watt değerine de sahip olabilir, her halükarda telefon en fazla 45W'ı kullanacaktır, başka bir şey yok yani. Şimdiden hayırlı olsun o zaman.
Sağol hocam teşekkür ederim desteğin ve yorumların için.

Kılıf ve ekran koruyucu önerisi çıkar mı?

O değil de, Avrupa'da 6-7 yıl güncellemesi vardı sanırım, 3 yıl sonra destek kesilince Avrupa ROM'u Flash'layabiliyor muyuz acaba buna.

S25 FE al, geç o zaman ya, yıllar boyunca kullanırsan verdiğin paraya üzülmeye gerek yok, şahsen aldığım bir telefonu en az 4-5 yıl kullanıyorum, gerçi öyle üst segment telefon da almıyorum ama üst segment alırsam da en az 6-7 yıl kullanırım diye düşünüyorum, öyle çok çabuk telefondan sıkılan biri değilsen takmana gerek yok, S25 FE iyidir.
Olur mu acaba? Şu olay kadar saçma bir şey yok. Zaten güncellemeyi veriyorsun, buraya da vermek çok mu zor? Bir de Avrupa’da sattığı telefonun bataryası bir tık daha küçük ama arkası cam. Keşke burada da böyle olsa.

Olur mu acaba? Şu olay kadar saçma bir şey yok. Zaten güncellemeyi veriyorsun, buraya da vermek çok mu zor? Bir de Avrupa’da sattığı telefonun bataryası bir tık daha küçük ama arkası cam. Keşke burada da böyle olsa.
Keşke eşit sunsalar dediğin gibi, o zaman honor 400 pro tercih ederdim. Telefon yok resmen :D

• Üzgün
Reaksiyonlar: Vaga
O Çin'e sattığı değil miydi, Avrupa'ya plastik kasa yaptı diye biliyorum, bize de Avrupa modeli geliyor. Bize olması gerekenden daha ucuza satıyor, Android güncelleme desteği sözü de maddi olarak zorluyor sanırım, ondan dolayı 3 yıl diyorlar, yoksa normalde 6 veya 7 yıl olması lazım.

Vade farksız 3 taksit çok iyi seçenek. Bence alınır. Samsung tarafinda S24 veya S24 fe alternatifleri var ama taksit olayı işin içine girince s25 Fe daha mantıklı duruyor.
Spigen 45-47e şarj aletleri sürekli 300-400 bandına düşüyor.

S25 ve S25+ arasındaki fark sadece ekran boyutu ve çözünürlük mü arkadaşlar aradaki farka değer mi değmezse s25fe ve s25 arasında ne farklar var acaba ?

https://www.vatanbilgisayar.com/honor-400-pro-12-256-gb-akilli-telefon-siyah.html
Onun fiyatı da iyi gözüküyor ama bu sefer peşin fiyatına taksit olayına giremiyorum :/

Bu da eksi bir durum tabi

Boyut olarak s25 fe biraz büyük aslında, çok büyük telefon da kullanmayı sevmiyorum ama fiyat ve taksit avantajı cezbedici hale getiriyor.
Büyük cihaz sevmiyorsan S24 al donanımı ve fiyatı benzer zaten ufak cihaz sevenler için daha iyi.

@kepenss 30k fiyat bandında bence de s25 fe den daha mantıklı bir seçenek yok.

@Shyankh şarj cihazı usb pd olsun yeterli demiş ama yeterli değil. Şarj cihazında PPS 2.0 protokolü olmazsa hızlı şarj olmaz. 45w hızlı şarj için 5 amperlik kablo kullanmanız gerekiyor.

Bu şarj aleti kablosuyla birlikte satılıyor. PPS 2.0 ve PD 3.0 protokollerini desteklediği için 45w süper hızlı şarj 2.0 ile uyumlu.

Son düzenleme:
S25 ve S25+ arasındaki fark sadece ekran boyutu ve çözünürlük mü arkadaşlar aradaki farka değer mi değmezse s25fe ve s25 arasında ne farklar var acaba ?
Bu iki siteyi kullanarak bütün özellikleri karşılaştırabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,414
Üyeler
186,738
Son üye
Yusufenes1643
Geri