27 inç Monitör tavsiyesi

Rainders

80+
Reaksiyon skoru
14
Merhabalar Arkadaşlar öncelikle halihazırda bir kasam ve monitörün var ve bunları 4 ay önce aldım İnceHesap Gaming gecesinden ama monitörü hiç araştırmadan direk aldım ve geldi kurdum bu arada monitörü aşağıya bırakırım.
Fps oyunlarında baya kasıyor yani anlamadım hiç oynamılmayacak seviyede kasıyor ya kasa mı kaldırmıyor anlamadım neyse zaten satacam yakında.
Lütfen PC özelliklerine göre 27 inç güzel bir monitör tavsiye edermisiniz arkadaşlar

Ekler

• Screenshot_2025-12-17-15-00-31-884_com.android.chrome-edit~2.webp
    Screenshot_2025-12-17-15-00-31-884_com.android.chrome-edit~2.webp
    54.6 KB · Hit: 24
Kasıyordan kastın nedir sorunsuz kullanman lazım o sistemle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

windows ayarlarından 180hz i seçtin değilmi ✋

Reis genellikle pubg mobile oyuncusuyum yani anlamadım tam ekran yapınca zaten 34 inç çok büyük kasması düzeliyor biraz ama bu seferde görüntü bulanıklaşıyor

windows ayarlarından 180hz i seçtin değilmi ✋
Reis o kadarda değil seçtik tabii ki

Merhabalar Arkadaşlar öncelikle halihazırda bir kasam ve monitörün var ve bunları 4 ay önce aldım İnceHesap Gaming gecesinden ama monitörü hiç araştırmadan direk aldım ve geldi kurdum bu arada monitörü aşağıya bırakırım.
Fps oyunlarında baya kasıyor yani anlamadım hiç oynamılmayacak seviyede kasıyor ya kasa mı kaldırmıyor anlamadım neyse zaten satacam yakında.
Lütfen PC özelliklerine göre 27 inç güzel bir monitör tavsiye edermisiniz arkadaşlar
bütçe nedir hocam ve ne oynuyorsunuz genelde

Bütçw Max 12 13 çıkar hocam ve genelde FPS oyunları pubg mobile oynuyorum ilerde hikayeli oyunlarda oynayabilirim yani hocam
biraz fazla seçenek var hocam burdan birkaçtanesini gözünüze kestirin isterseniz daha sonra onların arasından daha mantıklı olanını seçeriz

biraz fazla seçenek var hocam burdan birkaçtanesini gözünüze kestirin isterseniz daha sonra onların arasından daha mantıklı olanını seçeriz

Hocam aslında 1080p mi 2k mı almalıyım kararsızım sizce benim PC özelliklerini gözönüne alarak hangisini tercih etmeliyim sizce

Bende arıyorum kaliteli 27 inch 240 hz ips daha karar vermedim yardımcı olabilirmisin @Tayfunns

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,569
Üyeler
186,751
Son üye
tug1
Geri