🔥İndirim Loobex Hava Nemlendirici Buhar Makinesi 1499₺

Alttan dolumlu ürünleri kesinlikle tavsiye etmiyorum dolumu çok zahmetli. Xiaomi'nin dolumu çok basit hiçbir şeyi ellemeden direkt üstten doldurabiliyorsunuz. Böyle markalar almak yerine 400 TL farkla Xiaomi Humidifier 2 Lite alınmasını tavsiye ederim. Aralarındaki kalite farkı var. Tank litresi ve buhar çıkış hızı daha fazla. Kuponla 1750 TL'ye almıştım 4 gün önce n11'den.

Alttan dolumlu ürünleri kesinlikle tavsiye etmiyorum dolumu çok zahmetli. Xiaomi'nin dolumu çok basit hiçbir şeyi ellemeden direkt üstten doldurabiliyorsunuz. Böyle markalar almak yerine 400 TL farkla Xiaomi Humidifier 2 Lite alınmasını tavsiye ederim. Aralarındaki kalite farkı var. Tank litresi ve buhar çıkış hızı daha fazla. Kuponla 1750 TL'ye almıştım 4 gün önce n11'den.
Hocam Xiomi yorumlar baya kötü.

Xioami Kullanan var memnun değil loobex kullanıyoruz biz gayet memnunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kullanan var memnun değil loobexden memnunuz biz

Ben bizzat kullanıyorum çok memnunum. İnternet yorumlarına şimdi baktım hb ve n11 yorumların %90'ı olumlu.
Xioami Kullanan var memnun değil loobex kullanıyoruz biz gayet memnunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kullanan var memnun değil loobexden memnunuz biz
Ben bizzat kullanıyorum çok memnunum. Markanın bildiğiniz üzere birçok çakma ürünü mevcut. Bu üründen memnun kalmamak için çakma olması gerekiyor. Ben ayrıca Xioami'nin bu ürününde olumsuz yorum çok görmedim. Yorumların %90'ı olumlu. Yorumlarınıza göre Loobex'in reklamını yapıyorsunuz veya marka size ait. Zira alttan dolum ürünü övecek hiçbir durum olmamalı. İçinde hangi nebulizatör plaka veya atomizer disk kullanıldığı meçhul bir markayı asla tercih etmem. Xiaomi'deki ürün uluslararası sertifikaya sahip bileşenler kullanıyor.

Son düzenleme:
Geri