Öneri S25 FE Almayı düşünüyorum, bu bütçe için başka alternatif var mı?

O Çin'e sattığı değil miydi, Avrupa'ya plastik kasa yaptı diye biliyorum, bize de Avrupa modeli geliyor. Bize olması gerekenden daha ucuza satıyor, Android güncelleme desteği sözü de maddi olarak zorluyor sanırım, ondan dolayı 3 yıl diyorlar, yoksa normalde 6 veya 7 yıl olması lazım.
Çin’e özel olabilir. Ben Avrupa’ya da öyle gitti diye biliyordum ama bu güncelleme olayı üzdü. Yani Avrupa’ya verecek; sadece Çin’e özel olsa yine anlaşılır, çünkü onlarınki farklı oluyor. Avrupa’yla burası hemen hemen benzer. Dil desteği getirmeyecek mi? Süre olarak bu telefon için sadece 5 yıl diye biliyorum. Bildiğim kadarıyla Avrupa şu an pilot bölge diye okumuştum. Belki yeni telefonlarında güncelleme desteğini genişletirler.

@kepenss 30k fiyat bandında bence de s25 fe den daha mantıklı bir seçenek yok.

@Shyankh şarj cihazı usb pd olsun yeterli demiş ama yeterli değil. Şarj cihazında PPS 2.0 protokolü olmazsa hızlı şarj olmaz. 45w hızlı şarj için 5 amperlik kablo kullanmanız gerekiyor.

Bu şarj aleti kablosuyla birlikte satılıyor. PPS 2.0 ve PD 3.0 protokollerini desteklediği için 45w süper hızlı şarj 2.0 ile uyumlu.
Çok kafa karıştırmaya gerek yok diye düşündüm, çoğu zaman PPS var veya yok yazmıyor, bütün markalar Samsung için hızlı şarj destekleyip desteklemediğini ifade etmek için PD protokolünün olduğunu yazıyor, çok detaya girmiyorlar, bu yüzden ürünün isminde sayfasında PD yazıyorsa Samsung destekliyordur yorumunu genel olarak yapabiliriz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çin’e özel olabilir. Ben Avrupa’ya da öyle gitti diye biliyordum ama bu güncelleme olayı üzdü. Yani Avrupa’ya verecek; sadece Çin’e özel olsa yine anlaşılır, çünkü onlarınki farklı oluyor. Avrupa’yla burası hemen hemen benzer. Dil desteği getirmeyecek mi? Süre olarak bu telefon için sadece 5 yıl diye biliyorum. Bildiğim kadarıyla Avrupa şu an pilot bölge diye okumuştum. Belki yeni telefonlarında güncelleme desteğini genişletirler.
Orda da kafam karıştı biraz, Avrupa'ya uzun güncelleme desteği verecek miydi vermeyecek miydi tam hatırlayamadım. Sadece Çin'e mi uzundu unutmuşum ya.

Çok kafa karıştırmaya gerek yok diye düşündüm, çoğu zaman PPS var veya yok yazmıyor, bütün markalar Samsung için hızlı şarj destekleyip desteklemediğini ifade etmek için PD protokolünün olduğunu yazıyor, çok detaya girmiyorlar, bu yüzden ürünün isminde sayfasında PD yazıyorsa Samsung destekliyordur yorumunu genel olarak yapabiliriz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Orda da kafam karıştı biraz, Avrupa'ya uzun güncelleme desteği verecek miydi vermeyecek miydi tam hatırlayamadım. Sadece Çin'e mi uzundu unutmuşum ya.
Yok, verecek; ama bazı yerlerde pilot bölge seçildiği falan yazıyor. Verecek ama pilot bölge seçilip seçilmediğinden emin değilim. Umarım seçilmiştir de bu olay diğer ülkelere de gelir.

Her PD şarj cihazında PPS yok. PPS olmazsa sadece AFC modunda şarj edebilir ki en fazla 15w ile şarj eder.

Her PD şarj cihazında PPS yok. PPS olmazsa sadece AFC modunda şarj edebilir ki en fazla 15w ile şarj eder.
Dediğim şey o değil zaten, PPS var, yoktan bahsetmiyorum, bir şarj cihazının Samsung ile uyumlu olduğunu göstermek için sadece PD ifadesi kullanıyorlar, muhtemelen şu an satıştaki bildindik markaların 45W ve üstü PD destekli modellerin hepsinde PPS de vardır.

muhtemelen şu an satıştaki bildindik markaların 45W ve üstü PD destekli modellerin hepsinde PPS de vardır.
Muhtemelen ile sonuç çıkartılmaz. Usb PD olupta PPS desteklemeyen çok şarj aleti var.
Bu şarj aletlerinde pps var mı bakın bakalım.
Bu 100w lık koca şarj cihazında bile pps yok
Çok kapsamlı olmasına rağmen Bunda da pps yok.

Son düzenleme:
Arkadaşlar başlıkta da okuduğunuz gibi s25 fe almayı düşünüyorum. Vatanbilgisayar da şuanda fiyatı 31.5. Fibabanka ile de 3 taksit oluyor o yüzden bu telefona yönelmeyi düşündüm. Maks bütçe 30-31 olarak düşünebiliriz. Bu fiyata başka seçenek var mı? Yoksa al-geç der misiniz? Ek olarak kutu içinden sanırım şarj için adaptör çıkmıyor, orjinal adaptör şart der misiniz? Varsa eğer linkini atabilir misiniz? Teşekkür ederim şimdiden.
Şu anda 36k indirim bitmiş mi ?

Arkadaşlar başlıkta da okuduğunuz gibi s25 fe almayı düşünüyorum. Vatanbilgisayar da şuanda fiyatı 31.5. Fibabanka ile de 3 taksit oluyor o yüzden bu telefona yönelmeyi düşündüm. Maks bütçe 30-31 olarak düşünebiliriz. Bu fiyata başka seçenek var mı? Yoksa al-geç der misiniz? Ek olarak kutu içinden sanırım şarj için adaptör çıkmıyor, orjinal adaptör şart der misiniz? Varsa eğer linkini atabilir misiniz? Teşekkür ederim şimdiden.
Android'de Samsun'dan şaşma başka model seçerken de Samsung tek marka olsun

Android'de Samsun'dan şaşma başka model seçerken de Samsung tek marka olsun
Muhtemelen ile sonuç çıkartılmaz. Usb PD olupta PPS desteklemeyen çok şarj aleti var.
Bu şarj aletlerinde pps var mı bakın bakalım.
Bu 100w lık koca şarj cihazında bile pps yok
Çok kapsamlı olmasına rağmen Bunda da pps yok.
Dediğim şey o değil zaten, PPS var, yoktan bahsetmiyorum, bir şarj cihazının Samsung ile uyumlu olduğunu göstermek için sadece PD ifadesi kullanıyorlar, muhtemelen şu an satıştaki bildindik markaların 45W ve üstü PD destekli modellerin hepsinde PPS de vardır.
s24 tercih edilebilir mi? s25 fe yerine?

s24 tercih edilebilir mi? s25 fe yerine?
S24'ün ekranı ve yardımcı kameraları daha iyi. Küçük telefon seviyorsanız s24 alınır.

Gsmarena'nın pil testinde de benzer sonuçlar vermiş.
1000017344.webp

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,176,888
Üyeler
186,807
Son üye
intermilan