Ekran Kartı watt değeri yükseltme

Atreas

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar bende Acer Nitro V15 r5 7535HS RTX 3050 6 gb 65 watt ekran kartına sahip olan bilgisayarım var çoğu oyunda ekran kartının watt değerinden dolayı orta ayarlarda 30 fps anca alıyorum. Ekran kartımın watt değerini nasıl yükseltebilirim. yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Merhabalar bende Acer Nitro V15 r5 7535HS RTX 3050 6 gb 65 watt ekran kartına sahip olan bilgisayarım var çoğu oyunda ekran kartının watt değerinden dolayı orta ayarlarda 30 fps anca alıyorum. Ekran kartımın watt değerini nasıl yükseltebilirim. yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Yapabilsen bile yapma cihazın soğutma sistemi 65 watt üzerine yetersiz gelebilir

sadece nasıl yapıldığını öğrenmek istiyorum

Watt arttırırsan ısınması artar. Laptopların soğutma sistemi de ortada. Sıcaklıkların kaç derece de normalde?

sadece nasıl yapıldığını öğrenmek istiyorum
BIOS üzerinden arttırma olması lazım ama yine de söylüyorum mühendisler ayarlarken halihazırdaki watt değerine göre soğutma yapar ayrıdan bir de adaptör gücü yetmezse sıkıntı

full yük altındayken turbo modda 65 70 takılıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bir dde şimdi ac valhalla da maks 51 watt gördüm

Yangın çıkarmak için daha kolay yöntemler var.
Laptoplar da öyle ayarlar olmaz.

komiksin baya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sadece yapabilir miyim diye soruyorum nasıl yapabilirim diye yangın çıkarıp çıkartmamak fikri bana kalsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,564
Üyeler
186,749
Son üye
cofler
Geri