- Konu Sahibi Konu Sahibi
Allah razı olsun sizin gibi düşünen insanlardanBende sizin gibileri anlamıyorum arkadaş. Tamam bence de şu an Nvidia'yı boykot etmek saçma çoğu şirketin yeri evet İsrail'de. İstesek te edemeyiz zaten. Ama sen ve senin gibilerde öyle bir kafa var ki boykotu aşağılamayı bayılıyorsunuz. Müslüman kardeşimize kurşun sıkanı destekleyen firmaları boykot etmezsin zorunda da değilsin ayrı dava. Ama tutup ta boykot edenlerle niye dalga geçersin? Ben bunu anlamıyorum. Ama işin içine Türk markası ve iktidar yanlısı olması girince hemen boykota önem verirsiniz. Siyaset yapma peşinde değilim duyarlı değilseniz duyarlı olanlar ile alay etmeyin bunu anlatma peşindeyim.
Allah razı olsun sizin gibi düşünen insanlardanİnsanları insan yapan vicdandır. Çoğu insan elinden hiçbir şey gelmediği için gerçek anlamda çok bir faydası olmasa dahi boykot yapıyor, alternatifi olan ürünlere yöneliyor. Tabii ki boykot yapmak zorunda değilsiniz ama hangi zihniyetle bu insanlarla dalga geçiyorsunuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çok haklısınız, boykotun bir işe yaramadığını ve tamamen saçmalık olduğunu savunanlar konu iktidar yanlısı şirketler olunca boykotu arşa çıkarıyorlar. Tamamen tutarsızlık abideleri.