🔥İndirim Ugreen CAT6 Flat Kablo 10 Metre 351 TL

Rezil mahalle esnafına para kazandıracağıma gider amazona domalırım daha iyi. İşin şakası tuvalet kağıdında bile en az %50 üzerine koyup satan adamlar nasıl daha ucuza satıyor ?
Benim burda ki dükkan piyasanın en uygunu nasıl böyle bilmiyorum. Her zaman internetten uygun.

• Beğen
Reaksiyonlar: S4N0
Bu önerdiğinin tam 10 metre olanı var mı hocam
kendi sitelerinde daha uygun 300 liraya tamamlarsın ıvır zıvırla kargo ücretsiz olur

30 metre 180tl

40 metre 221tl

ürün pahalı, reçber marka 10 metresi kdv dahil 217,188 tl ye geliyor 40-50 tl veripde 2 ucuna jak taktırabilirsiniz saf kablo olarak söylüyorum fiyatını

kendi sitelerinde daha uygun 300 liraya tamamlarsın ıvır zıvırla kargo ücretsiz olur

30 metre 180tl

40 metre 221tl
Şunun 30 metre olanından aldım aktif kullanıyorum neredeyse kayıpsız veriyor vallahi. Kesinlikle tercih edilir ancak kablo bir tık ince bazı yerlerde bükülme yapmış ama herhangi bir sorun olmadı şimdilik.

• Beğen
Reaksiyonlar: S4N0
Şunun 30 metre olanından aldım aktif kullanıyorum neredeyse kayıpsız veriyor vallahi. Kesinlikle tercih edilir ancak kablo bir tık ince bazı yerlerde bükülme yapmış ama herhangi bir sorun olmadı şimdilik.

Kablo isterse kopsun, bu kabloların telleri çok güzel lehim tutuyor bakır olduğu için 😂

Uzun ethernet kablosu alıcaksanız kaliteli alın arkadaşlar. Tecrübe ile sabittir o mavi kablolardan sakın almayın başlıkları da düşüyor onların gününüzü geçirdiğiniz bir şeye para harcamayı çok görmeyin özellikle kablo çok uzunsa.

bunun cat7 olanını kullanıyorum flat olması çok rahat ettiriyor, salondan odama gidiyor kablo full halı altından hiç farketmiyorum bile öneririm.

Pahalı bence ben 5 metresini 80 TL'ye mi ne almıştım, ha konudaki daha kalitelidir. Kolay kolay kablosu yırtılmaz, soyulmaz vs.

Geri