Öneri Machenike K1 Kablolu Membran Klavye Nasıl? (Kargo Dahil 398 TL)

Tales1832

80+
Reaksiyon skoru
18
1766405864229.webp

KAPLAN300 Kodu ile 398TL'ye düşüyor arkadaşlar bu fiyata daha iyisi varsa alacak olan arkadaşlarıda linkler ile bilgilendirirseniz sevinirim, şahsen ürünü F/P olarak en iyisi olduğunu düşünüyorum

Elime geçen hafta geçti yedekte duruyor şuanlık ana bence gayet f/p bir ürün 400tlden fazlasını hak ediyor bence

bende aldım geldi yedekte dursun diye almıştım malzemesi ağırlığı kaliteli hissiyatını veriyor bence de 400 tl hak ediyor hatta fazlasını bile hak ediyor gibi :)

Gunluk kullanim icin kullaniyorum ben. Renkleri falan cok hos ve baya sessiz yani rahatsiz etmiyor ama bir mekanik keyfi de vermiyor. Isteyen oyun oynar tabii ama kodlama ve gunluk isler icin daha uygun bence. Tek sikintisi kablolu zorunlu olmasi kablosuz secenegi de olsa 400 tl degil 800 tl olurdu o a ayri :D

Gunluk kullanim icin kullaniyorum ben. Renkleri falan cok hos ve baya sessiz yani rahatsiz etmiyor ama bir mekanik keyfi de vermiyor. Isteyen oyun oynar tabii ama kodlama ve gunluk isler icin daha uygun bence. Tek sikintisi kablolu zorunlu olmasi kablosuz secenegi de olsa 400 tl degil 800 tl olurdu o a ayri :D
800TL lik kablosuzdan'da hayır gelmez hocam aman aman kablosuz olanları düşük fiyattan almaya çalışmayın. Ucuz ürün alacaksan kablolu olsun.

Aldım memnunum bir sıkıntısı yok çok sessiz ve RGB modları fiyat bandında memnun etti knobuda iyi

aktif kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim

Geri