Yardım Razer kraken v4 alınır mı ?

Hocam ses kalitesi kesinlikle çok daha iyi. Ben baya beğendim. Müthiş bass yok ama genel midler tizler ve bass lar dengelei baya. Ses seviyesi yeterli. Konfor olarak çok iyi baya beğendim hafif ve kumaş olması işe yaramış. tek eksisi malzeme kalitesi eh işte. butonlar ses tekerleği falan iyi hissettirmiyor kraken gibi.
Hocam bende razer barracuda x almayı düşünüyorum, 7.1 ve thx spatial audio kullanabiliyor muyuz bu kulaklıkta?

Valla bass lar hiç yok, tizler de yok varsa yoksa mid lere yüklenmişler ve eq ile düzelmiyor, sahne genişliğide sıfır. Ses seviyesi de çok az böyle bir kulaklık için. En önemlisi çok ağırmış, 350 gr başım ağrıdı 1 saat kullandıktan sonra. Oyunda ses kasmak için iyi kulaklık ama onun dışında film dahi izleyemedim o derece kötü. İade ettim barracuda x aldım bakalım umarım pişman olmam.
İade edilmene sevindim, 15 günlük deneme ile kullandın mı? standartı mid ama sen oynayınca düzelmedi mi? İlginç olmuş, kafanı nasıl ağrıttı :ROFLMAO:

Hocam bende razer barracuda x almayı düşünüyorum, 7.1 ve thx spatial audio kullanabiliyor muyuz bu kulaklıkta?
thx denemedim ama kullanılmıyor, aslında kullanılıyor da paralıymış sanırım. Krakende denedim bedava geldi thx ondan çok da numarası yoktu. 7.1 kullanılıyor ama oyunlar için çok beğenemedim. Filmler için baya iyi ama. Bir süre daha kullanıp daha çok test edince daha çok beğendim kulaklığı. Ses kalitesi gerçekten iyiymiş.
İade edilmene sevindim, 15 günlük deneme ile kullandın mı? standartı mid ama sen oynayınca düzelmedi mi? İlginç olmuş, kafanı nasıl ağrıttı :ROFLMAO:
Yok ya 1 gün taktım sonra kutulayıp yolladım geri. Bu tarz ürünleri amazondan almak gerçekten iyi oluyor. Kafamı ağır olduğundan ağrıttı, gereksiz ağır ve fazla baskı yapıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,888
Üyeler
186,807
Son üye
intermilan
Geri