MCHOSE Ace68 vs Gameraider K1 HE

orcuntino

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
3000
Bu iki klavye arasında kaldım, rekabetçi olarak bir tek cs oynuyorum onun dışında genelde tek kişilik oyunlar oynuyorum. Bu ikisi arasından siz hangisini önerirsiniz ya da başka önerileriniz varsa da önerilerinizi bekliyorum.
-Beyaz renkte olmalı
-Kablolu olması sorun değil
-Boyutu 75i geçmemeli
-Mümkünse olabildiğince sessiz
bir klavye arıyorum.
Bütçem maksimum 3500 falan olabilir

ACE 68

Hikayeli oyun falan oynuyorsan fonksiyon tuşlarının yokluğunu alıyorsun. Yani her türlü %75 veya TKL klavye almanı öneririm. %60 böyle sadece Valorant, CS2 takılan insanlar için. İş vb. için de kullanıyorsan %60 klavye ile yazı yazmak ayrı çile.

GameRaider alternatif olarak şu ürün var. Kablosuz da kullanılabiliyor. Kablosuz 1000 Hz, kablolu 8000 Hz. Kabaca kablosuz batarya farkını veriyorsun. Arada kablosuz lazım oluyorsa konforlu bir yükseltme yapmış oluyorsun.

Alternatif olarak şunlar var. Ben sıkışık klavye (Aula Hero 84) önermem. En konforsuzları oluyor.

Seslerini kıyaslayıp, tasarımı hoşuna gideni alın.

Son düzenleme:
Hikayeli oyun falan oynuyorsan fonksiyon tuşlarının yokluğunu alıyorsun. Yani her türlü %75 veya TKL klavye almanı öneririm. %60 böyle sadece Valorant, CS2 takılan insanlar için. İş vb. için de kullanıyorsan %60 klavye ile yazı yazmak ayrı çile.

GameRaider alternatif olarak şu ürün var. Kablosuz da kullanılabiliyor. Kablosuz 1000 Hz, kablolu 8000 Hz. Kabaca kablosuz batarya farkını veriyorsun. Arada kablosuz lazım oluyorsa konforlu bir yükseltme yapmış oluyorsun.

Alternatif olarak şunlar var. Ben sıkışık klavye (Aula Hero 84) önermem. En konforsuzları oluyor.

Seslerini kıyaslayıp, tasarımı hoşuna gideni alın.
Linklerin hepsine baktım, öncelikli olarak şunu söyleyeyim klavye de biraz sadelik arıyorum o yüzden en başta o iki modeli söylemiştim, kablolu veya kablosuz olması çokta önemli bir durum değil benim için açıkçası.

Rekabetçi olarakta genellikle haftalık drop almak için cs2 giriyorum onun dışında çok fazla rekabetçi delisi de değilim.

X Forumlarda ace68 modeli çok öneriliyor o yüzden bu ikisi arasında kalmıştım ama ingilizce q olması, f tuşlarının olmaması, tasarım olarak sade ama tuşlarının çok sıkışık olması yüzünden karar veremedim.

GameRaider K1 HE'yi seçenek olarak görme sebeplerim ise türkçe q olması, istediğim tasarıma uygun olması (beyaz ve tuş sıkışıklığı yok) ve %75 boyutta olması.

Önerilerin arasından çoğunu duymuştum ama tasarımları yüzünden dikkatimi çekmedi çoğu.

K1 HE modelinin yorumları da iyi duruyor onu tercih edecek gibiyim.

Şunu da belirteyim şuan kullandığım klavye Razer Ornata V3 Low Profile, bu boyutun gereksiz olduğunu farkettim, masada ki alanımda yeteri kadar fazla değil.

Son düzenleme:
GameRaider K1 HE de bu fiyata alınacak iyi seçeneklerden hayırlı olsun şimdiden. Ya bir tık fiyat bir de dediğim gibi gençler özellikle Valorant oynayanlar %60 klavyelere hücum ediyor. Forumlarda da daha aktif olduklarından biraz popüler diyelim. Ben 1-2 oyun dışında oyun oynayanlara özellikle hikayeli oyunlar %60 klavye önermem. %75 veya TKL en ideali hem fazla yer kaplamıyor, hem de gerekecek bazı tuşlar da var.

Geri