berkauaslan49
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 472
yurtdisi iphonelarin toplama oldugunu nasil anlariz ikinci el 15 pro yada pro max dusunuyorum ekrani degismis oluyor genelde butceye gore
hocam siriyemi ne soruyordunuz söylüyordu heralde öyle bir furya vardı bi şekilde öğrenebiliyordunuz biyerden tam hatırlamıyorumyurtdisi iphonelarin toplama oldugunu nasil anlariz ikinci el 15 pro yada pro max dusunuyorum ekrani degismis oluyor genelde butceye gore
ne soruyoruz tam olarak birde mantiklimi sence eger toplama degilse 21 22k yada 24 25 k civari ekrani degismis 15 pro / promax almakhocam siriyemi ne soruyordunuz söylüyordu heralde öyle bir furya vardı bi şekilde öğrenebiliyordunuz biyerden tam hatırlamıyorum
alacagim cihaz zaten ekran degisen ya zor gibiEkranın yanlarına bak hüzme varsa açılmış toplamadır ve toplama cihaz özellikle yurtdışı olanlar oluyor genelde fazla bi ısınma olur ve antutu testinden pil mah ından anlaşılır orjinali ile kıyasla
anlamadimYanlış konu.
Ekranı değişen cihaz zaten toplama sayılır benim gözümde. Pil zaten değişmiştir geriye ne kalıyor ki?alacagim cihaz zaten ekran degisen ya zor gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
seri numarasindan vs anlasilmiyormu acaba
anlamadim
Ben yanlış konuya yazmışım. Silince hata veriyor, düzelttim.alacagim cihaz zaten ekran degisen ya zor gibi
seri numarasindan vs anlasilmiyormu acaba
anlamadim
pil 89 ekran degisen sadeceEkranı değişen cihaz zaten toplama sayılır benim gözümde. Pil zaten değişmiştir geriye ne kalıyor ki?