Forza Horizon 5 - Nereden Satın Alınması Daha Doğru

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Reaksiyon skoru
18,217
Microsoft Store'da 500 TL'ye düşmüş durumda ve Steam'da fiyatı 700 TL civarlarında. Standart versiyonunu almayı düşünüyorum, nereden satın almam daha doğru olur?

Düzenleme: Kredi kartımdaki bir kampanyayla Microsoft Store'da 200 TL, Steam'da 488 TL'ye satın alabiliyorum.

Son düzenleme:
Ben olsam steamden alırdım sırf puan dükkanı vs. olayları için eğer puan dükkanını kullanıyorsanız steam daha mantıklı. Ama daha ucuza gelsin diyorsanız microsoft store dan alın geçin.

Microsoft Store'da 500 TL'ye düşmüş durumda ve Steam'da fiyatı 700 TL civarlarında. Standart versiyonunu almayı düşünüyorum, nereden satın almam daha doğru olur?
hocam mc store dan hiç bir şey alma yarın öbür gün hesabın çalınır bir şey olur yardım etmiyorlar yanıyor oyunların, mümkünce canlı desteği iyi olan yerlerden al her zaman, şuan için de en güvenilir steam var.

bütçe sıkıntı değilse ben her zaman steamdan alınması gerektiğini düşünürüm oyunların . kendimde yeni aldım steamdan hatta şu para kasma muhabbetini bilen varsa da iyi olur :D

bütçe sıkıntı değilse ben her zaman steamdan alınması gerektiğini düşünürüm oyunların . kendimde yeni aldım steamdan hatta şu para kasma muhabbetini bilen varsa da iyi olur :D

Genelde Epic Games'te fiyatlar daha uygun olduğundan oyunlarımın tamamına yakını Epic'te ama Steam kütüphanesi ve sunduğu desteği göz önüne alınca her şey farklılaşıyor.

Genelde Epic Games'te fiyatlar daha uygun olduğundan oyunlarımın tamamına yakını Epic'te ama Steam kütüphanesi ve sunduğu desteği göz önüne alınca her şey farklılaşıyor.
epic gamesten oyun satın almayı asla tavsiye etmem pahalı bile olsa steam daha iyidir modlama atolye topluluk güncelleme notları client customize edilebilirliği derken steame kıyasla aşırı mantıksız kalıyor özellikle skyrim gibi epic sürümleri modlanamayan oyunlar...

ben epicten sadece bedava oyun alıyorum onun dışında hiç arkada çalıştırmam bile çok sinir bozuyor hantallığı

epic gamesten oyun satın almayı asla tavsiye etmem pahalı bile olsa steam daha iyidir modlama atolye topluluk güncelleme notları client customize edilebilirliği derken steame kıyasla aşırı mantıksız kalıyor özellikle skyrim gibi epic sürümleri modlanamayan oyunlar...

ben epicten sadece bedava oyun alıyorum onun dışında hiç arkada çalıştırmam bile çok sinir bozuyor hantallığı
2 defa oyun aldım epicten satın aldığım/almadığım fark etmezsizin ne oynasam epicden crack oynama hissi veriyor

Hocam world card olan tanıdık varsa bedava 300 bakiye atabiliyorsunuz Microsoft’a. Sizde de varsa bir kendinizden bir de yakınınızdan atıp bedavaya getirebilirsiniz oyunu.

Hocam world card olan tanıdık varsa bedava 300 bakiye atabiliyorsunuz Microsoft’a. Sizde de varsa bir kendinizden bir de yakınınızdan atıp bedavaya getirebilirsiniz oyunu.
Hocam nasıl yapılıyor anlatır mısınız ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben olsam microsoft storeden alırdım bu arada sonuçta az para değil

Hocam nasıl yapılıyor anlatır mısınız ?
Hocam World Mobil’e girip kampanya arama kısmına Microsoft yazın size tanımlandıysa bir kampanya çıkıyor. App Store veya Microsoft Store’da yapacağınız 300 TL’ye kadar olan harcamaları iade ediyor. Mesela 300 TL’lik bakiye yüklediniz. 300 TL karta veya hesaba iade ediyor.

Geri