Yardım Asus Rtx 5080 Astral Ekran Kartı İçin Gen5 Riser Lazım

panher

80+
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
76
Arkadaşlar Hayırlı Geceler Ekran Kartımı Çevirebilmek İçin Pci Express x16 5.0 Riser Kablosu Arıyorum Bulamıyorum Yardım Edebilirsiniz.
Kaliteli Güvenli Olması Benim İçin Çok Önemli
Beyaz Tercih Ediyorum.
Amazondaki Uydurma Verimsiz Kablo Kullanmak İstemiyorum Lianli ve Hyte PCIE x16 5.0 Riser Kablosu Türkiyede Neden Satmıyorlar?

PCI-Express 4.0 yeterli olur hocam 5.0 a gerek yok diye düşünüyorum. Oyunlarda pci 4.0 ve 5.0 testlerinde anlamlı bir fps farkı gözlemlenmemiş.

PCI-Express 4.0 yeterli olur hocam 5.0 a gerek yok diye düşünüyorum. Oyunlarda pci 4.0 ve 5.0 testlerinde anlamlı bir fps farkı gözlemlenmemiş.
pci express x16 4.0 riser kabloda 64gbps veriyi alıp işleme ve göndermektedir.
pci express x16 5.0 riser kabloda 128gbps veriyi alıp işleme ve göndermektedir
veri girişi çıkışı böyledir anakartımda pci express 5.0 destekli ve ekran kartınıda 5.0 destekli üretilmiş mutlaka etkilenir %5 oranda performans kaybı bilgisi yazılıyor konuluşuyorlar bence %10 daha fazla performans kaybı olduğunu düşünüyorum.

Hocam bende seninle aynı fikirdeydim fakat ta ki bugüne kadar. Ekran kartı anakarttaki pcie slotunu neredeyse hiç kullanmıyormuş, (yani en azından oyunlarda öyle) chatgpt ile bayağı bir konuştum. Yattı kafama hyte ın Pcie4 Riser ından sipariş verdim. (Bu arada aynı ürün heryerde, aynı satıcı, en uygun Hepsiburada) Gaming gen bu arada Pcie 5 Riser ıda getirmiş ama dediğim gibi gereksiz pahalı

Hocam bende seninle aynı fikirdeydim fakat ta ki bugüne kadar. Ekran kartı anakarttaki pcie slotunu neredeyse hiç kullanmıyormuş, (yani en azından oyunlarda öyle) chatgpt ile bayağı bir konuştum. Yattı kafama hyte ın Pcie4 Riser ından sipariş verdim. (Bu arada aynı ürün heryerde, aynı satıcı, en uygun Hepsiburada) Gaming gen bu arada Pcie 5 Riser ıda getirmiş ama dediğim gibi gereksiz pahalı
link acil hocam.

Pcie4 Riser için https://app.hb.biz/eiRzSF56aGms
Pcie5 riser için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

50 serisi haricindeki tüm ekran kartlarına pcie3, 50 serisine Pcie4 Riser kullansan Yeterli diyor chatgpt, ben bu sebeple Pcie4 aldım geçtim. Daha uygun fakat riskli olsun istersen Wraith in sitesinde de var. 1800₺ civarında ama dediğim gibi riskli, iade yok diyorlar,kutuyu açarsan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,653
Üyeler
186,924
Son üye
Crowley37
Geri