Yardım Ps5 kolu ilk defa alacağım bilgin yok

Reaksiyon skoru
9
Hocam şimdi pc de kullanmalık ps5 kolu almak istiyorum ama daha önce hiç almadım biraz araştırdım bir kaç farklı versiyonu varmış ve garanti sıkıntısı oluyormuş sizce hangi modeli almalıyım ve bu garanti meselesi nedir birde PC için nasıl olur
Rdr2 ,the last of us , forza 5 oynamayı planlıyorum ve şarj aleti kutuda varmı ekstra almam gerekiyormu ileriye doğru ps alma planım var şimdiden teşekkürler

Amazon üzerinden almanı öneririm. Şarj aleti kutuda yok, ayrıca alman gerekiyor. Gizala da resmi ürünler satıyor güvenilir yani.

Orijinal şarj istasyonu bulması zor ve ikilisi daha pahalı oluyor. Power-A'da kaliteli firma bunu öneririm.

Genelde konsol, telefon vb. kendi ürettirdiği şarj aleti, kablosu vb. alternatiflere göre bence kötü oluyorlar. Sebebi ise ilk tasarlandıkları dönemde nasıl üretiliyorsa, sektör kendini geliştirip yeni ve kaliteli ürünler yaptıkça yerlerinde saymaya devam ediyorlar. Keza gamepadleri de öyle, halen Xbox ve PS'in hall effect içeren gamepadi yok. Sadece bilgisayar için alacağım desen direkt GameSir Cyclone 2 veya GameSir Pro gamepad al derdim.

Yani aksesuar gibi şeylerde sertifikalı veya popüler batılı markaların ürünlerini tercih etmenizi öneririm. Genelde malzeme kalitesi vb. orijinal firma ürünlerinden daha iyi ve modern (atıyorum kablo varsa örgü veya kolu koyduğun yerler daha kolu daha iyi kavrıyor gibi) oluyorlar.

2025-12-25_11-21_1.webp

2025-12-25_11-21.webp

Garanti Bilkom tarafından sağlanıyor pek bilgim yok.

Son düzenleme:
Hocam şimdi pc de kullanmalık ps5 kolu almak istiyorum ama daha önce hiç almadım biraz araştırdım bir kaç farklı versiyonu varmış ve garanti sıkıntısı oluyormuş sizce hangi modeli almalıyım ve bu garanti meselesi nedir birde PC için nasıl olur
Rdr2 ,the last of us , forza 5 oynamayı planlıyorum ve şarj aleti kutuda varmı ekstra almam gerekiyormu ileriye doğru ps alma planım var şimdiden teşekkürler
sadece pc içinse ps5 kolu yerine o bütçede çok daha iyi kollar var.

Amazon üzerinden almanı öneririm. Şarj aleti kutuda yok, ayrıca alman gerekiyor. Gizala da resmi ürünler satıyor güvenilir yani.

Garanti Bilkom tarafından sağlanıyor pek bilgim yok.
boyle daha ucuza geliyor

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-12-25 102238.webp
    Ekran görüntüsü 2025-12-25 102238.webp
    38.3 KB · Hit: 14
boyle daha ucuza geliyor
Şarj istasyonunda satıcılar belirsiz. Amazon değilse veya Overgame, Gizala vb. değilse almanızı önermem. PS ve Xbox aksesuarlarında çakma ürün olayı çok yaygın. Birebir replika yapıyorlar. Yani bir ara Hepsiburada üzerinde 8. Nesil Xbox kolu diye çakma gamepad satıyorlardı. Böyle sürücü güncellemeleri falan almayan, içine Brezilya'da buldukları kutulara çakma gamepad eklemişler.

Amazon'da satıyor ama ₺1746 başlıyor.

2025-12-25_10-36.webp

Gerçi dur şimdi fark ettim. Benim attığım Power-A üretimiymiş. Bu da kullanılır, arkadaş orijinal falan dediğinden bulmaya çalıştım dikkat etmemişim. Gizala yerine bunu direkt Amazon'dan alabilir. Bu tarz ürünlerin yerelde orijinalini bulmak gerçekten zor. Teklisi Overgame'de var ama Power-A ikilisiyle aynı fiyata satılıyor. Power-A'da batılı gamepad ürünleri ve aksesuarları yapan güvenilir bir firma.

• Beğen
Reaksiyonlar: Bet'
Bütçen varsa dualsense tercih edebilirsin pc için. Bilgisayara çıkan çoğu PlayStation oyunu ve diğer oyunlar dualsense desteği ile geliyor. Örneğin kcd2 de bluetooth ile dualsense haptic feedbackler kullanılıyor. Dying light the beastte ise kablolu bağlanarak haptic feedbackler kullanılıyor.

Dekoratif amaçlı kullanmayacaksan şarj istasyonuna ihtiyacın yok. Basit bir usb usbc ara kabloyla bilgisayardan şarj edebilirsin.

Prizden şarj aletiyle şarj etmeni önermem çünkü dualshock 4 ümü yakmıştım. Prizden şarj edip

Sormak istediğin varsa sorabilirsin. Dualsenseyi pc de kullanmayı çok seviyorum. Hatta cs felan oynamadıkça klavye fare kullanmıyorum bile.

Bütçen varsa dualsense tercih edebilirsin pc için. Bilgisayara çıkan çoğu PlayStation oyunu ve diğer oyunlar dualsense desteği ile geliyor. Örneğin kcd2 de bluetooth ile dualsense haptic feedbackler kullanılıyor. Dying light the beastte ise kablolu bağlanarak haptic feedbackler kullanılıyor.

Dekoratif amaçlı kullanmayacaksan şarj istasyonuna ihtiyacın yok. Basit bir usb usbc ara kabloyla bilgisayardan şarj edebilirsin.

Prizden şarj aletiyle şarj etmeni önermem çünkü dualshock 4 ümü yakmıştım. Prizden şarj edip

Sormak istediğin varsa sorabilirsin. Dualsenseyi pc de kullanmayı çok seviyorum. Hatta cs felan oynamadıkça klavye fare kullanmıyorum bile.
Hepsi buradadan almayı planlıyorum yukarıda arkadaş replika olabilir diyor
Sony Playstation 5 Dualsense Controller PS5 Kol İthalatçı Garantili Joystick Özellikli Modern Tasarım
Bunu almayı planlıyorum doğru ürün mü acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sadece pc içinse ps5 kolu yerine o bütçede çok daha iyi kollar var.
İleriye doğru ps almayı düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Siyahına baktım 4000 küsür sadece renk farkımı var yoksa exstra bir özelliği var mı

Ekler

• IMG_6917.webp
    IMG_6917.webp
    103.3 KB · Hit: 2
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,659
Üyeler
186,924
Son üye