vgkllltaha
80+
- Reaksiyon skoru
- 122
bir sorun var insanlar bunu tartışıyor benim arandığım falan yok ilgilendiğin konulara göz atabilirsinsen de aranıyorsun sanırım
bir sorun var insanlar bunu tartışıyor benim arandığım falan yok ilgilendiğin konulara göz atabilirsinsen de aranıyorsun sanırım
millet birbirine küfür etmiş ikisine de ceza vermiş konu duruyor senle alakalı bir şey söylemedim, cevap verip atladın kraldan çok kralcılık yapıyorsun, mod kimse ona bir öneride bulundum nerede ne yazacağıma nerde hangi forumda bulunacağıma sen mi karar vereceksin?bir sorun var insanlar bunu tartışıyor benim arandığım falan yok ilgilendiğin konulara göz atabilirsin
Outlet sayfasındaki ürünler bozulup tamir edilmiş ürünler iade edilen ürünler değil. https://www.wraith.green/ .bu outlet sayfası neresi hocam
küfürlü tartışma benim suçum değil atladığım felan da yok kayda değer bir konu bu büyük bir sorun insanlar ahlaklarını bozmadan dile getirmeleri mantılı bencemillet birbirine küfür etmiş ikisine de ceza vermiş konu duruyor senle alakalı bir şey söylemedim, cevap verip atladın kraldan çok kralcılık yapıyorsun, mod kimse ona bir öneride bulundum nerede ne yazacağıma nerde hangi forumda bulunacağıma sen mi karar vereceksin?
öncesinde konudaki senin yorumlarını dahi beğenmişim, sıcak fırsatlar bölümünde kış indirimleri konusunda ben neden küfürlü tartışma görmek zorundayım?
firma ile sorunu olan ilgili yere konu açsın orda ifade etsin kendini
Dediğin markaların hiçbiri iade konusunda caz yapmıyor. İade konusunda müşteriyle inatlaşıyorsan neden online satış yapıyorsun diye sorarlar adamaWraith e 2 sene önce bakmıştım en son baya büyümüşler dolayısıyla haterları artmış bizim insanımız sevmez çok büyüyen bir şey başaran firmaları İnadına Logitech Razer kafasına girer falan neyse uzatmaya gerek yok![]()
Alakası bile yok. Ben dürüstlüğe bakarım kardeşim, marka olan tek ürün ekran kartı ve işlemcim (alternatifim yok). Bir de Logitech 402 ve indirimde yarı fiyata aldığım corsair hs80.Wraith e 2 sene önce bakmıştım en son baya büyümüşler dolayısıyla haterları artmış bizim insanımız sevmez çok büyüyen bir şey başaran firmaları İnadına Logitech Razer kafasına girer falan neyse uzatmaya gerek yok![]()
Haklısın hocam, ona bir şey diyemem. Ancak benim de örnek vermem gerekirse; Corsair için pad değişimi konusunda aynı sorunla defalarca kez yazmama rağmen hiçbir geri dönüş alamadım. Razer Global’e yazdım, beni Bilkom’a yönlendirdiler ama Bilkom da açıkçası hiç ilgilenmedi. Bu süreçte sadece Logitech Türkiye, sorgusuz sualsiz birebir değişim yaptı. Şu an bu yüzden Superlight 2 Dex kullanıyorum.Alakası bile yok. Ben dürüstlüğe bakarım kardeşim, marka olan tek ürün ekran kartı ve işlemcim (alternatifim yok). Bir de Logitech 402 ve indirimde yarı fiyata aldığım corsair hs80.
Ben burada ürün eleştirmiyorum. Kendilerine özel yasa oluşturmalarını eleştiriyorum. Kurnazlığa gerek yok, iade kabul etmesi için benim "sizi THH'ye şikayet edeceğim" deme. gerekmemeli. 10 kişiden 5-6 sı aman lanet olsun size de ürününüze de diyip üşeneceğinden kendi kendilerine uyanıklık yaptıklarını zannediyorlar. O 5 kişi de 50-100-200 olup çevrelerine bunu yayınca birkaç sene içinde batıyorlar.
Hizmet örneği vereyim, Corsair hs 80 kulak padlerim eskidi, ben de yıkayıp temizledim bu sefer padlerin yapışkanı söküldü.
Corsaire yazdığımda yedek parça kalmadığından KUTULU ÜRÜN açıp kulaklıktan söküp ücretsiz kargoladılar.
Şimdi ben bir kullanıcı olarak bu durumda çevreme önermez miyim?
Ben corsairin genel desteğine yazdım, beni Corsair Türkiye'ye yönlendirdiler. Onlar da kargoladı.Haklısın hocam, ona bir şey diyemem. Ancak benim de örnek vermem gerekirse; Corsair için pad değişimi konusunda aynı sorunla defalarca kez yazmama rağmen hiçbir geri dönüş alamadım. Razer Global’e yazdım, beni Bilkom’a yönlendirdiler ama Bilkom da açıkçası hiç ilgilenmedi. Bu süreçte sadece Logitech Türkiye, sorgusuz sualsiz birebir değişim yaptı. Şu an bu yüzden Superlight 2 Dex kullanıyorum.
Wraith’ten yaklaşık iki sene önce bir klavye almıştım, herhangi bir arıza yaşamadığım için bir sorun da olmadı. Sonrasında Wraith ile başka bir alışverişim olmadı ama bu süreçte oldukça büyüdüklerini gördüm. Bu kadar büyüdülerse satışlarının iyi olduğunu varsayıyorum, tabii net bir bilgim yok.
Ben şahsen iade ve değişim politikaları nedeniyle alışverişlerimi genellikle Amazon üzerinden yapıyorum. Daha pahalı olsa bile Amazon’u tercih ediyorum. Eğer Wraith iade veya değişim konusunda olumsuz yaklaşan, müşterisini yoran bir firmaysa buna da bir şey diyemem, haklısınız. Ben sadece genel bir yorum yaptım. Sosyal medyada gereksiz yere markacılık yapıp kötüleyen hater’lara denk geldim, yazım da buna ithafendi.