🔥İndirim 🔥Endgame Gear XM1R OYUNCU MOUSE - 899TL!🔥

Bu iyi mi?

1000270287.webp

300 liraya aldığım mouse ile cs global kastım, kablolu 1k ya çok sağlam mouselar var.
30tlye aldığım microsoft mouse kasmıştım ben de bu bi kıyas skalası değil.

hocam

yok hala aynı fiyat alabilirsin ben de aldım ama alındı diye çok da övmeye gerek yok sonsuz bir beklentin olmasın bana göre güzel bir yedek bu tarz mouselar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

etrafımdaki herkese aldırdım 2sinin imleci tekliyor biri çift tıklamadan kullanamıyor bende sorun yok :D şans biraz sadece sensör olarak bakmamak lazım malzeme kalitesi ve şansa göre değişkenlik gösteriyor bu mouselar
Temiz bakarsan sorunsuz kullanırsın üretim kaynaklı problem olursa bilemem donglede temassizlik yapiyordu oyunca lehimleri tazeledim işçilik biraz kötü onun dışında bu ozellikte mouse ömürlük

Yorumundan görüp bi bakayım dedim mouseunuza, deli yükselmiş fiyatı
Evet çünkü amiral gemisi diyebilecegimiz bir mouse çünkü en üst segment sensör kullanıyor o zamanlar bile fiyatı niye bu kadar ucuz diye sorguluyorlardı

Temiz bakarsan sorunsuz kullanırsın üretim kaynaklı problem olursa bilemem donglede temassizlik yapiyordu oyunca lehimleri tazeledim işçilik biraz kötü onun dışında bu ozellikte mouse ömürlük

Evet çünkü amiral gemisi diyebilecegimiz bir mouse çünkü en üst segment sensör kullanıyor o zamanlar bile fiyatı niye bu kadar ucuz diye sorguluyorlardı
Hocam peki bendeki mevcut hakkında bilgi sahibi misiniz, MSI versa 300 elite

Geri