Link atabilir misin hocam?
hangi model l8 air iyi miGaming Mouse Modelleri ve Fare Fiyatları | RGB ve Ergonomik Seçenekler
Oyuncu mouseları, gaming ve performans odaklı kullanım için GANK’te! RGB ışıklı, düşük gecikmeli ve ergonomik tasarımlı mouse modelleriyle oyunlarda hassasiyetin tadını çıkarın. Machenike ve diğer markaların oyuncu mouselarını hemen keşfedin.gank.com.tr
KAPLAN300 koduyla indirim oluyor
30tlye aldığım microsoft mouse kasmıştım ben de bu bi kıyas skalası değil.300 liraya aldığım mouse ile cs global kastım, kablolu 1k ya çok sağlam mouselar var.
Hangi modeller alınabilir hocam?Gaming Mouse Modelleri ve Fare Fiyatları | RGB ve Ergonomik Seçenekler
Oyuncu mouseları, gaming ve performans odaklı kullanım için GANK’te! RGB ışıklı, düşük gecikmeli ve ergonomik tasarımlı mouse modelleriyle oyunlarda hassasiyetin tadını çıkarın. Machenike ve diğer markaların oyuncu mouselarını hemen keşfedin.gank.com.tr
KAPLAN300 koduyla indirim oluyor
Modeller hakkında detaylı bilgim yok ama sensörü vs. bu mousedan çok daha iyi ve kablosuzhangi model l8 air iyi mi
Özellik olarak çoğu aynı sanırım sensör vs. l7 air l8 air vs. siz bi bakın gene de. Ben de tam detaylı bilmiyorum.Hangi modeller alınabilir hocam?
Doğru da 4 sene kullandım yani çokta bir şey brklememek lazım mouse bu.30tlye aldığım microsoft mouse kasmıştım ben de bu bi kıyas skalası değil.
KötüRazer Cobra nasıl bunun yanında?
Temiz bakarsan sorunsuz kullanırsın üretim kaynaklı problem olursa bilemem donglede temassizlik yapiyordu oyunca lehimleri tazeledim işçilik biraz kötü onun dışında bu ozellikte mouse ömürlükhocam
yok hala aynı fiyat alabilirsin ben de aldım ama alındı diye çok da övmeye gerek yok sonsuz bir beklentin olmasın bana göre güzel bir yedek bu tarz mouselar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
etrafımdaki herkese aldırdım 2sinin imleci tekliyor biri çift tıklamadan kullanamıyor bende sorun yokşans biraz sadece sensör olarak bakmamak lazım malzeme kalitesi ve şansa göre değişkenlik gösteriyor bu mouselar
Evet çünkü amiral gemisi diyebilecegimiz bir mouse çünkü en üst segment sensör kullanıyor o zamanlar bile fiyatı niye bu kadar ucuz diye sorguluyorlardıYorumundan görüp bi bakayım dedim mouseunuza, deli yükselmiş fiyatı
Hocam peki bendeki mevcut hakkında bilgi sahibi misiniz, MSI versa 300 eliteTemiz bakarsan sorunsuz kullanırsın üretim kaynaklı problem olursa bilemem donglede temassizlik yapiyordu oyunca lehimleri tazeledim işçilik biraz kötü onun dışında bu ozellikte mouse ömürlük
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet çünkü amiral gemisi diyebilecegimiz bir mouse çünkü en üst segment sensör kullanıyor o zamanlar bile fiyatı niye bu kadar ucuz diye sorguluyorlardı