Obez oldum ve nasıl kilo verebilirim?

Selamun aleyküm dostlar. Son 8-9 ayda inanılmaz şiştim. Hatta bu 4 resimden de daha zayıftım 9 ay önce falan. Bu arada 19 yaşındayım ve 180 boyundayım. İlk fotoğrafta 90-95kg civarıyım. son fotoğrafta ise 110 falanım hatta daha fazlada olabilir:/. Yaklaşık 1 sene önce büyük bi hırsla spora başlamıştım lakin devam edemeyip bıraktım. Okul, iş vb. bir şeyle meşgul olmadığımdan hem hareket sıfırlandı hem de kendimi yemeğe verdim ve neticesini de hızla aldım. Ne yapacağımı bilmiyorum. Zayıflamayı denedim ama sürekli bozuyorum dayanamıyorum. Şu sıralar yürüyüşlere başladım 1-2 aydır ama tartı inmiyor hala daha çıkıyor. Bu kilolar ile de depresifleştim. Bir de genetiğimin iyi olduğunu ve bunun içine sıçtığımı düşünüyorum. Ne yapmalıyım tek çare spor salonu mu? Yok mu başka türlü zayıflamanın yolları ve göbeği göğsü nasıl daha hızlı eritirim?
Evet dostum obez olmussun gercekten. Hayatinda obez gormemissin sanirim. Bu ne olm.

kardom sadece et ye net düzelirsin

Hocam gitmeyi düşündüm ama diyetisyenler de bana boş iş gibi geliyor. Verdikleri liste çok az oluyor ve çok uzun zamana yayılıyor. açıkçası uyabileceğimi zannetmiyorum. Hafif yemek kısmaları işe yarar mı acaba?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aga hep kilolu olsam dert etmezdim de eskiden zayıf olupta şimdi obez olmak koyuyor :/.

Hocam bu yüzden adı diyet. Zaten az olması için 1600 kalorilik bir diyet programı veriyorlar.

Günde tek öğün beslen ilk bir hafta seni çok zorlar beden alıştıktan sonra çok rahatlarsın öğlen 12 16 arası tek ögün normal yemeğini ye akşamları sadece meyve tarzı tavsiye ederim

Spor yapcan diyetle olmaz

Et ete değmeli aga. Göbek iyidir bir yerlere yaslanabilmek için. :D
Zaten keyfide onda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,654
Üyeler
186,924
Son üye
Crowley37