İphone Serisine Büyük zam gelebilir ?

Maliyet artışı işin bahanesi, asıl olay yılbaşındaki Yeniden Değerleme Oranı.
Ocak 1 itibarıyla IMEI kayıt ücretine ve vergi matrahlarına güncelleme geleceği için zam kaçınılmaz zaten. Fiyat ikiye katlanmaz ama kur sabit kalsa bile sırf vergiden dolayı sağlam bir etiket değişimi olur. Niyetin varsa 31 Aralık gecesine kadar aldın aldın, 1 Ocak sabahı o fiyatları rüyanda görürsün.

Ocak 1 itibarıyla IMEI kayıt ücretine ve vergi matrahlarına güncelleme geleceği için zam kaçınılmaz zaten. Fiyat ikiye katlanmaz ama kur sabit kalsa bile sırf vergiden dolayı sağlam bir etiket değişimi olur. Niyetin varsa 31 Aralık gecesine kadar aldın aldın, 1 Ocak sabahı o fiyatları rüyanda görürsün.
aldım ben erkenden

maliyet artışı nasıl bahane olabilir :D
17 pro ve pro maxe kesin ekstra zam yapılacak.

İphone serisine 230/maliyet artışı türkiye fiyatlarını ikiye katlayabilir mi yılbaşının etkisi olur mu ?
Trde katlanır globalde katlanmaz bu ram işinin bu şekilde olacağı önceden belli olduğundan uzun yıllar idare edecek bir konfigürasyonla aldım cihazımı seneye katlanır iphone geldiğinde değiştirmeyi o zaman düşünürüm eğer cazip gelmezse 7 sene giderim böyle gelirse onu alıp onla 7 sene giderim. iPhone almayı düşünen arkadaşlar 1 Ocağı beklemesin 31ine kadar alın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,654
Üyeler
186,924
Son üye
Crowley37
Geri