pro 3 de anc cok daha kaliteli birde ceviri ozelligi iste, 9 taksit 12.999 tl daha mantikli. He bir kulakliga 10k verilir mi o sana kalmis.
tiktokta pro3 ün malzeme kalitesi kutusu falan cok ucuz yapılmış diye gördüm ve sallayınca içinde kulaklıklar falan ses yapıyomuşpro 3 de anc cok daha kaliteli birde ceviri ozelligi iste, 9 taksit 12.999 tl daha mantikli. He bir kulakliga 10k verilir mi o sana kalmis.
ya zaten canli ceviri ozelligini turkiye de nerede kullanican yavrum14pro kullanıyorum canlı çeviri inteligence ile çalışıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tiktokta pro3 ün malzeme kalitesi kutusu falan cok ucuz yapılmış diye gördüm ve sallayınca içinde kulaklıklar falan ses yapıyomuş
kulagımın içi küçük olduğundan dolayı tüm silikonlu kulaklıklarda en kücük silikonu kullanıyorum airpods4 te düşündüm ama kulağıma girmez diye vazgeçtim evde qcy t20 var airpods 3 benzeri o direkt düşüyor girmiyo bileya zaten canli ceviri ozelligini turkiye de nerede kullanican yavrum. Ben taksit avantajindan dolayi pro 3 u onerdim yani 2 side pro 2 olsa ben belki 12.999tl lik secenegi secerdim sana kalmis tercih tabi.Bence hayat da etmez o fiyatlar. Ben apple o kablolu kulakligini kullaniyorum gayet memnunum guzel bir goruntusu de var. Senin tercihin yani.
ses yüksekliği olarak nasıl arabada harman kardon var fulleyip dinliyorum kulağımda patlamasını seviyorjm sesin onu aratmaması lazım bana2 aydır pro 3 kullanıyorum. Öncesinde hiç airpods (apple) ve anc'li kulaklık kullanmamıştım. ANC arkada kısık seste bir şarkı yada video açıkken mükemmel, hiçbir şey çalmıyorken ise iyi ama kusursuz diyemem. Pro 2'ye göre şeklini değiştirmişler, incelemelerden gördüğüm kadarıyla kulakta daha estetik duruyor. Benim kulaklıkta mı sorun var yoksa genel sorun mu bilmiyorum ama kalabalık (sesli) ortamda telefon görüşmesi yaparken kimle konuşursam "sesin boğuk geliyor." diyor. Bu durumu henüz çok dert etmiyorum ama ilerleyen zamanlarda Apple'a uğramam gerekecek gibi gözüküyor. Mikrofondaki sorun hariç gayet memnunum vade farksız 9 taksit varken alınır.
ses yükseklipi olarak nasıl basslar iyi vuruyormubende pro2 var 2 yıldır sağlam biraz hor kullanmama rağmen nazar değmesin
Ben kulağımı ağrıtacak düzeyde sesi arttırmıyorum. Genelde %35-%50 aralığında takılıyorum ve yeterli oluyor. F30'un 600w'lık harman kardonu varsa aynı dengeyi yakalarsınız. G20'deki harman ise eğer sorun değil tatmin eder. Ses profili hakkında youtube'daki incelemelerden daha fazla bilgi alabilirsiniz.ses yüksekliği olarak nasıl arabada harman kardon var fulleyip dinliyorum kulağımda patlamasını seviyorjm sesin onu aratmaması lazım bana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
malzeme kalitesi olarak pro 3 te gerileme varmı peki ucuzluk hissi veriyormuPro 2 ye de 3 e de sahibim. Pro 3 alabiliyorsan Pro 3 al geç. Fiyat farkını verebilirim diyorsan tabii ki. Farkları için bir sürü video var ama kısaca anc daha iyi ses profili biraz daha tok basslı.
Hayır yok. Sıfırdan alıyorsan zaten pro 3 alman daha mantıklı.malzeme kalitesi olarak pro 3 te gerileme varmı peki ucuzluk hissi veriyormu