supremekalel
80+
- Reaksiyon skoru
- 33
Scyrox v8 mouse ve cam mousepad kullaniyorum. Onerebileceginiz en iyi skatez hangisi olur?
Scyrox v8 mouse ve cam mousepad kullaniyorum. Onerebileceginiz en iyi skatez hangisi olur?
Wraith en son tercihim. Bu urun wraith disinda yok sanirim. Eger diger modellerde karar kilamazsam wraithten alirim.![]()
ESPTiger ICE V2 Mouse Skates
Bu ürün, yüksek saflıkta PTFE malzemeden üretilmiş olup, pürüzsüz ve düz bir yüzeye sahiptir. 2.5D kavisli kenar tasarımı, yüzeyi aşınmalara karşı korur. Anti-collapse dolgu malzemesi, daha iyi bir destek sağlar. Ayrıca, 3M yapışkan kullanılarak ürünün yerinden kayması veya çıkması önlenmiştir...wraithesports.com
Ürün 350tllik skates bu kadar kasmaya gerek yok bence, 5-10klık bir ürün almıyorsun.Wraith en son tercihim. Bu urun wraith disinda yok sanirim. Eger diger modellerde karar kilamazsam wraithten alirim.
Muhtemelen dedigin gibi yapacam ama 350 liralik urun icin 100lira kargo vermek istemiyorumÜrün 350tllik skates bu kadar kasmaya gerek yok bence, 5-10klık bir ürün almıyorsun.
Tesekkur ederim. Mouse yenilemeye karar verdim de olmazsa yeni mousede bu soyledigini uygulayacam.![]()
X-Raypad Titanium U9 Mouse Skates
Kutu İçeriği:U9 Air:-40 Adet 6.5mm Çap Dot Skates-2 Adet Alkollü Mendil-2 Adet Yapışkan Sökücü Mendil U9 Ultra:-40 Adet 8mm Çap Dot Skates-2 Adet Alkollü Mendil-2 Adet Yapışkan Sökücü Mendil U9 Skatezler cam için tasarlanmış ve optimize edilmiştir, kumaş mousepadlerde de kullanılabilmektedir...wraithesports.com
Daha uygun bir şey istersen kırmızı veya mor şu skatezlerden de alabilirsin.
Klasse Dot ve Donut Skatez (Ruby, Dot) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Klasse Dot ve Donut Skatez (Ruby, Dot) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Cam mouse pad hızlı olduğundan, burada daha uzun ömürlü olanları alman gerekiyor diye biliyorum. Genellikle kırmızı, mor renkli skatezler uzun ömürlü oluyor. Yani beyaz ve yeşillere göre daha kalın oluyor diyelim.
Bende de dream gamer thunder dragon glass var mevcut skatezleri biraz hizli tukettiCosmic Glass V2 ile X-raypad jade kullanıyorum daha once de xraypad obsidian kulllandim jadeden daha memnunum asiri akici oluyor ama full speed seven birisiyim cosmic glass v2 nin hybrid yapisindan kaynakli jade dahi (xraypad de en hizli 2.siralaniyor) yavas gelmeye basladi.