Çözüldü✓ Cam mousepad için skatez önerisi

Scyrox v8 mouse ve cam mousepad kullaniyorum. Onerebileceginiz en iyi skatez hangisi olur?

Wraith en son tercihim. Bu urun wraith disinda yok sanirim. Eger diger modellerde karar kilamazsam wraithten alirim.

Daha uygun bir şey istersen kırmızı veya mor şu skatezlerden de alabilirsin.

Cam mouse pad hızlı olduğundan, burada daha uzun ömürlü olanları alman gerekiyor diye biliyorum. Genellikle kırmızı, mor renkli skatezler uzun ömürlü oluyor. Yani beyaz ve yeşillere göre daha kalın oluyor diyelim.

Daha uygun bir şey istersen kırmızı veya mor şu skatezlerden de alabilirsin.

Cam mouse pad hızlı olduğundan, burada daha uzun ömürlü olanları alman gerekiyor diye biliyorum. Genellikle kırmızı, mor renkli skatezler uzun ömürlü oluyor. Yani beyaz ve yeşillere göre daha kalın oluyor diyelim.
Tesekkur ederim. Mouse yenilemeye karar verdim de olmazsa yeni mousede bu soyledigini uygulayacam.

Cosmic Glass V2 ile X-raypad jade kullanıyorum daha once de xraypad obsidian kulllandim jadeden daha memnunum asiri akici oluyor ama full speed seven birisiyim cosmic glass v2 nin hybrid yapisindan kaynakli jade dahi (xraypad de en hizli 2.siralaniyor) yavas gelmeye basladi.

Cosmic Glass V2 ile X-raypad jade kullanıyorum daha once de xraypad obsidian kulllandim jadeden daha memnunum asiri akici oluyor ama full speed seven birisiyim cosmic glass v2 nin hybrid yapisindan kaynakli jade dahi (xraypad de en hizli 2.siralaniyor) yavas gelmeye basladi.
Bende de dream gamer thunder dragon glass var mevcut skatezleri biraz hizli tuketti 😅 yeni mouse siparis verdim.(Skatezden dolayi degil) Olmazsa bu soyledigini yeni mouse alabilirim ilerleyen zamanda bu aklimda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,256
Üyeler
187,481
Son üye
Vadi
Geri