MamiGLE
80+
- Reaksiyon skoru
- 33
Hocam ısınma sorunu oluyor mu, ve soğutma bloğu linkini atabilir misiniz acabaLaptopta kullanıyorum ince bakır soğutma bloğu ile
Hocam ısınma sorunu oluyor mu, ve soğutma bloğu linkini atabilir misiniz acabaLaptopta kullanıyorum ince bakır soğutma bloğu ile
KC3000 üzerinde soğutma bloğu gibi değil de ped gibi bişey vardı sanırım ondan dolayı 5 derece daha serin.Laptop icin samsung bekleyen arkadaslar. Tüm gen4ler (dramlı hızlı 7000+ seviyesinde çalışanlar genelde) bomboşken devamlı yarım saat 1 saat çalıştırırsanız ısınır yavaşlar. Buyrun 980 pro 990 pro kioxia pro ısıları.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Soğutma bloğunun gözle görülür faydası var mı, test ettin mi etkisini?Laptopta kullanıyorum ince bakır soğutma bloğu ile
Hergün 100gb yazsan 22yıl falan sürer hocam ozamana coktan göndermiş oluruz bunlarıZamanında TBW düşük diye indirim linkine bile tıklamazdım bu SSD nin.
Nerden nereye geldik
Duruyor hala nasıl bitmiş?bitmişşş![]()
Baktığımda yoktu hocam gelmiş hemen aldım bitane sağolunDuruyor hala nasıl bitmiş?
Hocam birisi iptal etmiş sanırım ben aldıktan sonra yine bitmişDuruyor hala nasıl bitmiş?
Etkisi tabi ki var daha az ısınan kc3000 80 dereceye ulaşıp kendisini kapatıyordu ona da aynısı taktım 55 dereceyi geçmedi bu 63 derecelerde dolaşıyor yük altındaKC3000 üzerinde soğutma bloğu gibi değil de ped gibi bişey vardı sanırım ondan dolayı 5 derece daha serin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Soğutma bloğunun gözle görülür faydası var mı, test ettin mi etkisini?
Hocam ısınma sorunu oluyor mu, ve soğutma bloğu linkini atabilir misiniz acaba
eyvallah hocam bunu SSD alınca deneyeceğim.Etkisi tabi ki var daha az ısınan kc3000 80 dereceye ulaşıp kendisini kapatıyordu ona da aynısı taktım 55 dereceyi geçmedi bu 63 derecelerde dolaşıyor yük altında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
JEYI Copper2 Dizüstü Masaüstü M.2 NVMe M.2 SATA SSD Soğutucu Heatsink : Amazon.com.tr: Bilgisayar
JEYI Copper2 Dizüstü Masaüstü M.2 NVMe M.2 SATA SSD Soğutucu Heatsink : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
Hepsiburada'da daha ucuz kuponla 300₺ altına geliyor:Hocam ısınma sorunu oluyor mu, ve soğutma bloğu linkini atabilir misiniz acabaJEYI Copper2 Dizüstü Masaüstü M.2 NVMe M.2 SATA SSD Soğutucu Heatsink : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Olabilir ben aldığım zamanda sadece amazonda stok vardıHepsiburada'da daha ucuz kuponla 300₺ altına geliyor: